reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Všechno nejlepší!

Boldog születésnapot!

Další název:
Happy Birthday!; Všechno nejlepší k narozeninám
Země:
Rok:
2003
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Všechno nejlepší!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2010
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2008
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2011
von-kay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38822minih38822Spider-man (2003) [TV seriál] 
Spider-man n
minih57253minih57253Recept na lásku (2007) [TV film] 
Liebe nach Rezept n
minih71001minih71001Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa : Dobrodružstvo v Krvavej bučine (1985) [TV film] 
The Adventures of Sherlock Holmes : The Copper Beeches n
minih10538minih10538Kongo (1995) 
Congo n
minih18024minih18024Rošťáci (1985) 
The Goonies n
minih67037minih67037Prokletí domu Winchesterů (2009) [Video] 
Haunting of Winchester House n
minih3894minih3894Bez východiska (1987) 
No Way Out n
minih25734minih25734Na plný pecky (1995) 
Empire Records n
minih40786minih40786Hlasy nevinnosti (2004) 
Voces inocentes n
minih42270minih42270Linie obrany (1986) 
Zhong hua ying xiong n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - cicis
7   - Mlapiska
7   - rosta12
5   - Nob.r
7   - menderly
8   - von-kay

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.326/0.307