reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Všechno co mám rád

Všetko čo mám rád

Další název:
Everything I Love
Rok:
1992
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
5.3.1993
„Film o všem, co máme rádi.“

Celkové hodnocení filmu Všechno co mám rád

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2005
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2009
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.11.2016
Mouse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60450minih60450Baby Snakes (1979) 
Baby Snakes n
minih34026minih34026Quo vadis? (2001) 
Quo vadis? n
minih7727minih7727Frances (1982) 
Frances n
minih38684minih38684Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003) 
Bom, yeoreum, gaeul, gyeoul...geurigo bom n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih10308minih10308Kluci na řece (1944) 
Kluci na řece n
minih53994minih53994Kuchařská pohotovost (2008) [TV pořad] 
n
minih8297minih8297Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček? (1995) 
Father of the Bride Part II n
minih30188minih30188Brutální Nikita (1997) [TV seriál] 
La Femme Nikita n
minih59192minih59192Vítejte u Ch'tisů (2008) 
Bienvenue chez les Ch'tis n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - theremin
7   - orlro
8   - Blanche21
8   - oulisna
8   - zepo
8   - rosta12
2   - zaluzar
10 - Mouse

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.352/0.094