Duben
ohodnotit

Vřískot 4

Scream 4

Další název:
Scre4m, Vreskot 4 (SK)
Rok:
2011
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
14.4.2011
„Nové desetiletí. Nová pravidla.“

Komentáře k filmu Vřískot 4

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.4.2011
Série hororů Vřískot opět   trochu zvedá laťku výše.   Avšak o žádné hodnotné   kulrutní dílo se nejedná.   Má to být horor, ale   nevíte, jestli se máte smát   a nebo bát. Vlastně víte.   Spíše se smějete, než   bojíte. On ten počátek je   takový vtipný až časem   děj krapet zvážní.   Jediné, čím vás film   vystraší je občasné   úmyslné lekání diváka.   Asi jako když ze zarohu na   vás někdo bafne. Časem se   děj dostane do takové fáze,   že vás udrží v napětí.   Pokládáte si otázku, jak to   celé skončí. A bavíte se.  
Nerad bych zde   prozradil další děj. Nebylo   by to vůči těm, co film   neznají fér. Ale, co filmu   musím vytkou je minimum   smyslu pro logiku. Z tohoto   hledisla jsou převážně   americké filmy dosti   lajdácky natáčené.   Pochopíte to třeba při   scénách z nemocnice.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2011
Scream 4
Wes Craven a jeho série   Vřískotu neměla chybu,   přesně tenhle druh filmu   považuju za pořádný horor,   alespoň první dva díly. Na   tenhle čtvrtý díl jsem se   opravdu moc těšila, protože   jsem fanouškem, nemůžu   říct, že bych byla   zklamaná to rozhodně ne, jen   jsem očekávvala, že   pokračování půjde ve   stejném duchu jako   předchozí díly. Jak už to   Wes umí i v tomhle díle byla   spousta humoru a spousta krve.   Co já považuju za velkou   škodu, že Gale (Courtney   Cox) a Dwewy (David Arquet)   nedostali tak velkou roli,   chopily se úlohy vedlejších   postav...škoda! Sid na tom   byla o něco lépe. Jinak   mnoho povedených vtipů u   kterých se člověk pobaví.   Jinak začátek filmu byl   takový všelijaký ale pak   mě držel Ghostface v   napětí tak jak to vždycky   dovede, a pravděpodobně se z   něj stal i vtipálek.Jinak   povedené pokračování!
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Vřískot 4
Horrorům, kde jde jen o   vyvražďování teenagerů   jsem nikdy moc nefandil.   Navíc celou sérii   "Vřískot" nějak   extra nemusím a na čtyřku   jsem se koukl spíše jen z   večerní dlouhé chvíle.   Jsem rád, že se zde objevila   Monica Gellerová Courteney   Cox z "Přátel", a   aspoň jsem si pořádně   dotvrdil, že opravdu moc   hrát neumí a jediná role   která jí kdy sedla je z již   zmiňovaného seriálu.
Jinak logika děje je   dosti na pováženou. Nejedná   se o žádnou detektivku,   vrahem totiž může být   úplně kdokoliv, kdo se   třeba jen mihl obrazem,   dokonce i někdo, kdo se tam   vůbec neobjevil. To už je   fuk. Navíc už jsem trochu   zhýčkaný ze všech těch   novodobých kriminálek, kdy   při jakékoliv vraždě je   pročesáno dokonale místo   činu, prohlídnuty veškeré   průmyslové kamery, získány   stopy DNA. Zde jen   konstatovali další mrtvolu a   zbytek už nějak neřešili,   a ani z toho nebyl nikdo   nějak extra špatný:) Skoro   jako by to bylo každému   úplně fuk. A navíc ten   speciální ostrý nůž,   který projede lebkou a   vesměs všemi ostatními   kostmi jako máslem...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2021

Jedenáct let od uvedení   třetího filmového dílu si   tvůrci vzpomněli na zoufalý   hororový vřískot a tímto   čtvrtým filmovým volným   pokračováním divákům   připomněli, co je to   vlastně hororové klišé.   Ono ani není divu, neboť   snímků opakující koncept   Vřískotu vzniklo více než   dost a jeden dokonce i v   českých kulisách ´Bazén´   (2001). Dějově je tedy   hororových fanoušků   přítomno více než dost, a   je až úchvatné, jaké mají   v hororech znalosti.   Zpočátku přirozeně nic, co   by tu ještě nebylo. Ohromné   mladistvé nadšení a radost   ze života, která, jak už   samozřejmě v rámci   podžánru známe, nebude   trvat dlouho. Dějová   šablona je zákonitě stále   stejná, avšak tentokrát je   dán daleko větší důraz na   dramatičnosti. I vražedné   scény jsou brutálnější a   rozhodně krvavější, než   bylo v této sérii zvykem.   Režisér Wes Craven zkrátka   výrazně sešlápl plyn,   čímž snímek hodně   osvěžil. Takřka nekonečná   závěrečná krvavá scéna   je tak propracovanější v   celém svém vražedném   aspektu do sebemenší   dokonalosti. Ano, jako celek   je to jedno ohromné klišé,   ale o tom je přece od samého   začátku řeč. Snímek je ve   svém jádru zábavnější, v   lecčems vynalézavější, o   něco děsivější a hlavně   plně fungující. A o to šlo   především.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2012
1
Je vidět, že Wesu   Cravenovi přestávka opravdu   prospěla. Po trapné dvojce a   nudné trojce přichází   opravdu skvělá čtyřka.   Čekejte nečekané. Opravdu   ale opravdu skvělý děj a   konec u kterýho se ani   nenadechnete jak budete   zaskočeni. Nářez!

2
Film   Vřískot 4 nadobro ukončil   vynikající sérii Wese   Cravena, který svůj první   díl natočil již v roce   1996. Od třetího dílu se   čekalo 11 let, než vznikl   čtvrtý díl a nakonec se   diváci dočkali. A čekání   se vyplatilo. Velice   vydařený snímek sérii   nijak nezahanbuje. Ba naopak.   Na první díl sice nemá to   pravé kouzlo, ale druhý a   třetí díl v pohodě strčil   do kapsy. Vraždy jsou s svým   způsobem více   "promakané" a   brutálnější. Vrací se   hlavní hrdinové z   předchozích dílů a i po   tolika letech neztrácí   kondici, vkus, ani chuť   postavit se novému   nepříteli. Příběhu   nechybí špetka akce. Trocha   originality se zde také   najde, ale to pouze v   přiměřeném množství.   Mladí herci, v podání Emmy   Roberts, Hayden Pannetiere   nebo Roryho Culkina, dali do   filmu trochu tu novou   "příchuť" a i   nová pravidla, ale vrah je   stejný a drží se původní   verze, což aspoň dokazuje   to, že Wes je věrný   originálu. Vřískot 4 je   skvělý novodobý slasher s   příchutí čerstvé krve,   který rozhodně nikoho   neurazí.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Vraždy maskovaného vraha   Ghostface ve Woodsboro jsou   opět zpět a kolotoč   událostí se roztáčí   nanovo.První dva díly mám   rád, vnesly do hororových   vod množství inovací a   přednesení hororových   pravidel.Ke trojce se raději   ani vyjadřovat   nebudu.Nicméně je tady   čtvrté pokračování.Na   ústřední trojici je znát,   že zestárly.Wes Craven   nechal nalajnovat příběh   podle scénáristy prvních   dvou titulů.Hudební motivy   nadšenec této série rychle   pozná.Dívá se na to dobře,   je to stará škola, akorát   občas se zakroutit hlavou   musí.Líbilo se mi, že   čtyřka naráží na sérii   Saw, zmínka o těch mnoha   sequelech nebo se zde řeší   remaky, to mi vyvolalo úsměv   na tváři.Lekací scény   vychází zcela naprázdno,   před lety to zafungovalo, ale   dnes to málokoho vyděsí,   ale prostě k tomuto filmu to   patří.Sydney Prescott zde   nevyjde bez žádného   škrábnutí a stejně tak i   Gale Riley.Finální zvrat mi   opravdu vzal dech a byl sakra   nečekaný.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2012
Super díl, chtělo to   přwsně takovéhle oživení   série. Je to rozhodně   lepší než trojka a vlastně   i o něco více než dvojka,   vyrovná se to jedničce, na   kterou film odkazuje mnoha   památnými scénami.
Wes Craven udělal dobře,   když se pustil do čtyřky,   protože přinesl další   geniální film. Je tu   větší počet mrtvýžch,   více vtipu a mnohem víc   napínavých scén, hlavně   úvod byl naprosto suprový (   scéna po Stub 7 ). David   Arquette, Courtney Cox i Neve   Campbell jsou pořád ve   formě, jen mě trochu mrzela   absence Courtney. Odhalení a   finále také byly suprové   momenty filmu, ale   nezapomenutelných okamžiků   tu je mnohem víc. A Ghostface   je tentokrát fakt drsňák...   Hayden Panetiere mi tentokrát   moc nesedla. Ale Scream 4 je   suprový a ohromně napínavý   film s výbornou atmosférou,   rozhodně doporučuji, opravdu   je to jako první díl. 80%.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.12.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $38,180,928║Tržby   Celosvetovo $97,037,610▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $1,967,033 //počet predaných   kusov 62,258║ Tržby za   predaj DVD v USA $4,316,923   //počet predaných kusov   285,475║ až neúnosná   miera klišé to potápa, a   tak som sa tešil, Wes Craven   už je fakt mimo hry,   sklamanie, najslabšia časť   /videl v kine: 50%/ (videl na   festivale Comics Salon 2011)
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2011
Na to jsem hodne   zvedavej....Prvni byl super a   pak to slo dolu.Ale tyhle   vyvrazdovacky me bavi.Wes   Craven je trida ve svem   oboru.horor režisera.
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Na čtvrtý díl to není   špatné, ale ... pořád to   samé. Od Cravena a   desetileté pauzy by člověk   mohl očekávat více. Už je   to umělé. První a druhý   díl pobavil, ale nacpat sem   tisíc odkazů a mít velkou   hubu ohledně hororových   klišé a žánrových   pravidel je už spíš   trapné. Nehledě na to, že   tenhle film je sám kopírka   předchozích dílů. O logice   chování se taky moc mluvit   nedá, např. když někoho   píchnu nožem do břicha, tak   se budu jistě později   hrozně divit, že to   dotyčný mohl přežít. Z   herců mě bavil jen Arquette   a dvojka horrorfans. Nic moc   jsem nečekal, ale i tak   spíš zklamání.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2011
doufám, že už nebude pokračování!!
to je pěkná předvídatelná   nuda... film postaven na   nějákých "pravidlech   hororu 21. století"... a   pořád stejně nemožné   scény typu - i když vraha   praštím, okamžitě vstane,   i když jsou dva vrazi, ale   jeden není zrovna v akci, tak   druhý i přes to stíhá   obíhat v půl vteřině   barák a bodat do všech ze   všech stran... film je dobrou   příručkou všem znuděným   rozmazleným puberťákům, co   neví co s časem - poté   vznikají horory ze života ve   zprávách typu - náctiletý   ubodal rodiče i sourozence,   protože mu říkali, co má   dělat... body za zlepšení   kvality hlavní herečky, za   skvělý botox C. Cox, za   očekávané neočekávané   vrahy a masakr na konci. Body   mínus za opětně   přeživší hlavní hrdiny a   za návod k činům pro   mladistvé. Horor 21. století   by to byl, kdyby konečně   ukončili to nesmyslné   trápení, takhle natahovat   horor, to už je spíš   komedie.
Deviant_Girl
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2022
Počtvrté a špatně
Bohužel toto pokračování   už nemělo vzniknout. Chybí   tomu nadhled, humor i dobrý   příběh. Měli nechat jen   trilogii Vřískot. Tohle s   tím už nemá moc   společného.
Pixel116
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2011
Další Cravenova   vyvražďovačka, kdy se po 11   letech jako diváci vracíme   do Woodsboroo, kde se   rozpoutá další masakr.   Upřímě řečeno, od Wese   Cravena jsem čekal víc.   Horor, který natočil   vlastně na přání diváků   po 11 letech, mohl být krapet   propracovanější a scény   mohly být trochu víc   krvavé. Na to, že jsme v 21.   století tam toho bylo dost   málo a efekty umírajícíh   jsem viděl i lepší a to ve   starších filmech.
stanko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2012
Tak Vřískot je pro mě   skvělá hororová série a   ani čtvrtý díl jí nedělá   ostudu.Dalo se na to docela   dívat.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.9.2014
Stejné jako ostatní díly   Vřískotu. Pochvalou je snad   fakt že se opravdu jedná o   4.díl,tudíž o   pokračování, a že to není   nějaký hloupý remake   prvního dílu kterých   vzniklo v posledních letech   mraky. Fanoušky může tedy   potěšit návrat hlavních   postav Sydney, Gail a Drewea.   Za mě vidím jako klad   vraždy které jsou   brutálnější než kdy   předtím a dobré výkony   hereckého osazenstva.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2011
Když jsem viděla začátek,   chtěla jsem film šmahem   odsoudit. Pak jsem se ale   zakoukala a musím říct, že   se na to dívat dá. Je to   napodobenina kultovní   jedničky i s některými   scénami, závěrem a   hlavními hrdiny, kteří   viditelně zestárli. Malinko   mi vadila stejná věc jako na   všech předchozích   Vřískotech - brutálně se   vraždí jak na běžícím   páse a s teenagery to ani   nehne. Já bych strachy   zkoprněla a nevystrčila nos,   dokud nebude po všem.
blackjack31
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.11.2014
Nejvíce se mi nelíbí, když   tvůrci, potažmo řežiséři   dělají z diváků idioty.   Absolutní neschopnost bránit   se u obětí mi opravdu moc   vadí. Oběti jen tak stojí a   čekají, opravdu trapné a   nereálné. I když film   splňuje všechny prvky pro   klasifikaci horor, ale jinak   je úplně zbytečné se na   něj podívat. Hodnocení 40%   je za závěr, zajímavá   konečná zápletka.
anetaaneta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.10.2011
Spíš než na tom, že film   je naprostá hovadina, mne   mrzelo herecké podání   Davida Arquetta a dalších...   Říkala jsem si, opravdu   koukám na horor? Nejdřív   mne to přišlo jako parodie   nebo komedie, ani nemohu   říct, že bych se jedinkrát   lekla.
vernom
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2012
7/10
Musím říct, že jsem od   toho čekala mnohem víc....   Už to není to co to bývalo.   Ano, napínavé to bylo,   ale.... Myslím, že to už   bylo zbytečné točit.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2018
Hayden Panettiere s účesom   Hitchcock-Lady pre mňa   najsvetlejším prvkom filmu   :) Ináč šťavnatá   bodačka, trumfujúca   predchádzajúce diely   vyššou kadenciou vrážd,   vtipov i filmových odkaz (či   už v dialógoch, alebo   filmových plakátoch na   stenách). Len škoda, že   prišla až jedenásť rokov   po trojke, čím slávnu   sériu iba nostalgicky   pripomenula. Súčasný   divácky hlad po hororoch už   je o inom.
Helled
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.9.2013
Opravdu debilní díl nemuselo   to vůbec vzniknout ne jen že   je to nudné ale taky   nesmyslné tentokrát už   prostě nebyl žádný vrah   ale přesto tam toho vraha   dali i přesto že by neměl   existovat všechno vyplítvali   Loomise paní Loomisovou toho   režiséra z třetího dílu   je to prostě zbytečné.
brizaa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Shlédnuto a...   nic.Nuda,šeď,předvídatelno   st,nic jiného ve filmu   nehledejte.Upřímně nechápu   proč taková časová   prodleva mezi třetím a   čtvrtým dílem.Při kvalitě   scénáře by totiž mohli   nový díl točit měsíc co   měsíc a na kvalitě by se to   nijak výrazně   nepodepsalo.Bohužel.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2011
"podelanej Bruce Willis":))
Jakožto bezmezný fanoušek   Vřískotovské série bylo   tohle (už dávno vysněné)   pokračování pro mne   nejočekávanějším filmem   roku (neli vubec   nejočekávanější   pokračování - asi jo!).10   let je pořádně dlouhá   doba.Hned na uvod a zkráceně   ,Craven-Williamson nezklamali   ale do absolutní spokojenosti   neco schází.Zápletka je   vcelku jednoduchá ale   brilantně navazuje na již   ukončenou   "trilogii".Vrah   rozehrává svou hru s   parádou a ve velkém tempu a   celý film je napěchovaný   odkazy a   sebeparodií.Události jdou v   rychlém sledu,s většinou   postav se ani náhodou nelze   sžít jako tomu bylo v   jedničce..první větší   (leč k pokračování = víc   krve,víc hubu dokořán)   pochopitelná chybička.Vrah   je chytrý a má plno nápadů   ale některé věci si tvůrci   mohli odpustit (přílišné   vykrádání ikdyž sama sebe   škodí a závěrečná věta   to vystihuje luxusně).Závěr   tak ten je rozporuplný sám o   sobě..naprosto   chytrý,šokující a   nečekaný takový jaký   bezpochyby měl být,skvěle   navazující na příběh ale   bohužel tak strašně umělý   (kvuli hereckému   výkonu??kdoví!) že přes   veškerou scénáristickou   šikovnost mi tam prostě   neseděl ale nemužu říct   že by nebyl udělán   líbivě.Tenhle SCRE4M   rozhodně nezklamal ani   náhodou!Brutální psychopat   hrající svou pokřivenou   hru,oběti rekapitulující   všechny filmové   "skvosty" a   samozřejmě chytré   připomenutí prvních dvou   skvostů.85% si myslím že   zasloužené i zato že   Courteney Cox byla sexy víc   než kdy jindy.A ještě jedna   maličkost na závěr spíš   takové zbožné   přání,přestože jak jsem   již psal jsem fanda celé   série (i new přírůstku)   další díl už ne !Už jen z   úcty k předešlému NE!
asxasx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2011
Původně se s čtvrtým   dílem příliš nepočítalo,   ale když se začalo mluvit o   novém Vřískotu, padaly   návrhy na restart.   Naléhání fanoušků   trilogie na přímé   pokračování však nakonec   všechny strany   přesvědčilo. Wes Craven   před jeho účastí   prohlašoval, že se vrátí   jako režisér pouze tehdy,   jestliže bude scénář   stejně dobrý jako první   díl.
Příběh byl   vymyšlený do všech   detailů. Většina   hororových komedií je   stěží vtipná a stěží   děsivá. Ovšem u tohoto   filmu jsou vtipné scény   opravdu vtipné a taky se tu   dál hezky leknout. Pár   slabších scén se tu ale   taky dalo najít. Těch je tu   ale opravdu, opravdu málo.   Rozhodně to není něco jako   třetí a druhý díl.
Hlavní trojice se i po   deseti letech drží ve formě   a Wes Craven znovu ukázal   svůj talent. Nezbývá se nic   jen těšit na páty a šestý   díl.
jones1240
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Nářez
Opravdu suprový film dobrý   scénář,dobré   efekty,hromada krve a vtipné   hlášky. Jednoduše vřískot   jak se patří doporučuji !
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2017
Po jednicce uplne genialni dil   uplne otocena pravidla   hororu... Jsem asi divnej ale   tohle stoji fakt za to   Wes(budiz mu zeme lehka)   ukazuje ze i dneska se da   natocit stejny film jinak   vybocil ze zajetych pravidel   hororu za me jedenact z deseti   podle me genialni dil....
Dendushka
Hodnocení:
Přidáno: 27.4.2011
Čtvrtý díl je super, ale   musím říct, i když sem se   na 4tý díl strašně moc   těšila, že předchozí   trilogie byla o moc lepší.   Nevím čím to bude, ale asi   zřejmě tím, že čtyřka to   už je moc a postrádá se   děj, zkrátka už nevědí co   vymyslet, aby to dávalo hlavu   a patu ( ae uznávám že na   ukončenou trilogii asi není   zrovna dvakrát lehké   navázat .. a mimochodem   navázali dobře xD ) =) ...   ae jinak pobavila sem se,   polekala a užila si to. Ať   už bude 5tka a 6tka určitě   se budu mít na co těšit .   Originalita tohohle filmu   nikdy nezmizí =)
mark20185
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2015
vyborny horor thriller nej   díl z cele serie dofam že   bude dalši pokračovani všem   milovnikum hororu doporučuju   tenhle film

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67121minih67121Tři dny ke svobodě (2010) 
The Next Three Days n
minih156440minih156440Dabing Street (2017) [TV seriál] 
Dabing Street n
minih73944minih73944Australská apokalypsa (2010) 
Arctic Blast n
minih45077minih45077Soudné sestry (2007) [TV divadelní hra] 
n
minih8120minih8120Havárie (1985) 
Havárie n
minih38645minih38645Zločin na Zlenicích hradě (1971) [TV film] 
Zločin na Zlenicích hradě n
minih33391minih33391Snowboarďáci (2004) 
Snowboarďáci n
minih43044minih43044Americká kletba (2005) 
An American Haunting n
minih87483minih87483Películas para no dormir (2006) 
Películas para no dormir n
minih6104minih6104Desatero přikázání (1956) 
The Ten Commandments n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vřískot 6 (2023)

 Vřískot 6 (2023)
Vřískot 6 n
Scream 6
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

(pokračování)

Vřískot (2022)

 Vřískot (2022)
Vřískot n
Scream
Žánr: horor / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

(pokračování)

Scream (2015) [TV seriál]

 Scream (2015) [TV seriál]
Scream n
Scream: The TV Series
Žánr: drama / horor / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jamie Travis, Brian Dannelly, Kevin Kölsch

(pokračování)

Vřískot 3 (2000)

 Vřískot 3 (2000)
Vřískot 3 n
Scream 3
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Wes Craven

(pokračování)

Vřískot 2 (1997)

 Vřískot 2 (1997)
Vřískot 2 n
Scream 2
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Wes Craven

(pokračování)

Vřískot (1996)

 Vřískot (1996)
Vřískot n
Scream
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Wes Craven

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10