reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vražedný computer

Ghost in the Machine

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
2.6.1994
„Nebezpečný počítačový terminátor v akci“

Celkové hodnocení filmu Vražedný computer

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.6.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2006
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.3.2010
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14946minih14946Olověný chléb (1953) 
n
minih22061minih22061Válka skončila (1966) 
La Guerre est finie n
minih120551minih120551Čertouská poudačka (1966) [TV inscenace] 
Čertouská poudačka n
minih58590minih58590Dál než se zdálo (2010) 
Going the Distance n
minih75550minih75550Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital] 
Fast & Furious 6 n
minih44517minih44517Snít můžeme vždycky (1991) 
On peut toujours rêver n
minih68570minih68570Dopisy pro Jenny (2007) 
Cartas para Jenny n
minih38306minih38306Motiv (2004) 
Motives n
minih46301minih46301Tunel smrti (2005/1) [TV film] 
Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt n
minih8685minih8685Hráč (1992) 
The Player n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.5 %
3   - curil
4   - Prasoid
6   - vojtam
4   - catamount
5   - Rendys
8   - KURUAZIE
2   - nacshakur
6   - asxasx

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

11 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.479/0.455