Duben
ohodnotit

Vražedné odhalení

Water's Edge

Další název:
The Wicked Season
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
93 minut

Obsah filmu Vražedné odhalení

 
V tomto napjatém a strhujícím příběhu romanopisec a jeho manželka odhalí webové stránky plné sexu, vražd a lstí, vše v jejich klidném rodném městě. Robert se snaží zachránit týrané ženy před jistou smrtí z rukou zkorumpovaného šerifa. V sebeobraně zabije šerifa a v panice hodí jeho tělo do jezera. Týrané ženy odhalují ošklivé vydírání, které řídí starosta města a šerif. Podezření kolem Roberta zesiluje, když plánuje rychlý útěk...

Zdroj: TV Barrandov

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vražedné odhalení >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Dějství plné zvratů a nečekaných situací.   Thriller, který by více vynikal na filmovém   plátně. Televizní ztvárnění kazí   atmosféru, což je ohromná škoda. Vznikla tu   tak spousta nudných částí. Na scénáři se   však taky trochu mělo více zapracovat. První   čtvrthodinka, kdy se seznamujeme s hlavními   aktéry příběhu, se nám prozrazují nejen   manželské problémy, ale i problémy psychické   hlavní hrdinky. Řekl bych, že je to zcela   zbytečné, neboť na následujících událostech   to nemá vůbec žádný vliv. A takových   zbytečností je tu více. Kdyby nebylo k mání   něco lepšího, jako ponurá náhrada na jedno   skouknutí zcela postačí.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2014
Zpočátku to vypadá jako darebácký šerif a   jasná oběť, ale skutečnost je úplně jiná.   Ze zdánlivé oběti Rae se vyklube pěkná   potvora a hlavní hrdinové Robert a Molly   zjistí, že udělali chybu, když se postavili na   její stranu. Postupně se příběh zamotává a   jde jim postupně o život. Nakonec Molly se   postaví na Robertovu stranu a Rae zastřelí.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2011
Průměrný thriller, který postrádá větší   napětí. Prakticky ve filmu vystupuje pět   postav, tempo plyne pomalu. Po dvaceti minutách   každému dojde, jak se ve skutečnosti věci   mají. Není těžké si to domyslet a děj pomalu   spěje k očekávanému konci. Těžko pochopit   naivitu hlavních hrdinů filmu.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10