Zari
ohodnotit

Vražda ve vlaku

Le crime est notre affaire

Země:
Rok:
2008
Délka:
109 minut

Obsah filmu Vražda ve vlaku

 
Žena jede vlakem, a když je v protisměru míjí další souprava, spatří v jednom z okének vražednou scénu. Obětí je jakási žena. Vše nahlásí, ovšem policie mrtvolu ani nic podezřelého v druhém vlaku nenajde. Vylíčí, co viděla, svým příbuzným manželům Beresfordovým. Jsou v důchodu a nudí se. Především Prudence se do případu pustí s neobvyklou vervou. Přijde s teorií, že mrtvola byla vyhozena z vlaku u obrovského sídla. Když její muž odjede na sraz s kamarády, vydá se do sídla pracovat jako hospodyně. Brzy se s pány sblíží a ve starém rodinném muzeu nalezne v sarkofágu mrtvolu ženy. Všichni si myslí, že jde o bývalou ženu zesnulého příbuzného....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vražda ve vlaku >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2012
Je to miloučké a detektivní. Má to svůj   humor, který někdy inklinuje k infaltivnosti.   Film je volně inspirován detektivkami Agathy   Christie. Snímek vhodný pro letní večery, kdy   už venku kousají komáři a nedá se tam sedět.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Le crime est notre affaire
Jako velký fanoušek Agathy Christie jsem si   tenhle film nemohla nechat ujít, když se objevil   v televizi a musím říct, že jsem byla mile   překvapena. Francouzské filmy moc nemusím, i   když pár francozských filmů, které jsem mohla   vidět můžu zařadit mezi mé Top. Vražda ve   vlaku není čistě detektivka jak jsme tomu   zvyklí, ale najde se tady i prá vtipů,   některé jsou vydařené a některé ne a spíše   vyznívají směšně a tudíž jsou naprosto   zbytečné. A jestli si někdy Vraždu ve vlaku   pustím znovu, ano jednou za čas se k ní klidně   vrátím.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vražda ve vlaku (2008)Vražda ve vlaku (2008)Vražda ve vlaku (2008)Vražda ve vlaku (2008)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sněží! (Snowfall)

Sněží!
Snowfall

Naposled navštívené:
Sněží! (Snowfall)

Sněží!
Snowfall