Duben
ohodnotit

Vražda na Stínové hoře [TV film]

Murder on Shadow Mountains

Další název:
Vrah ze Stínových hor
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
86 minut

Komentáře k filmu Vražda na Stínové hoře

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Filmy podle skutečnosi moc   nemusím, mj. protože se   většinou dá předpokládat   konec. A i když to není   zpracováno nijak   světoborně, řadím to   aspoň kolem průměru, kam z   mého pohledu máloco v   žánru dosáhne.
Zajímavé je jednak to,   jak se minulé události   odkrývají postupně, a ta   záležitost   "odvahy". Kdo z nás   by něco takového dokázal   říct - přesvědčen, že   není svědků?
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.8.2011
Televizní krimi snímek   natočený podle skutečných   událostí. Vzorný otec dvou   dětí a věrný manžel je   jednoho krásného dne   obviněn z vraždy, ke které   došlo před sedmadvaceti   lety. Postupem děje se   odhalují jednotlivé   souvislosti událostí z onoho   večera. Filmy podle   skutečných událostí   patří u amerického publika   vedle teleshopingu k   oblíbeným. U snímku je   jasné, že byl koupen jako   doplněk, jako součást   nějakého balíku. Normálně   o takové filmy naši   distributoři nemají zájem.  
V rámci žánru je   sedm bodů maximum, co lze   přidělit. Příběh se mi   líbil, i když bych vytkl   jednu věc. Asi by mi na to   odpověděl nějaký   odborník. Je možné, aby se   na zbrani zahrabané do země,   ne moc hluboko, po 27 letech   našly otisky prstů? Vemte v   potaz počasí, déšť,   povětrnostní vlivy.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10