reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vražda mimo sezónu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47313minih47313Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Lov na tygra (1980) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - ochota na tigra n
minih22935minih22935Vřískot (1996) 
Scream n
minih74446minih74446Zelený lučištník (1961) 
Der grüne Bogenschütze n
minih24199minih24199Zvláštní dny (1995) 
Strange Days n
minih69497minih69497Ztracena v pustině (2010) 
And Soon the Darkness n
minih51328minih51328Princ z Persie: Písky času (2010) 
Prince of Persia: The Sands of Time n
minih27539minih27539A proč ne právě já? (1998) 
Pourquoi pas moi? n
minih6440minih6440Divoký Bill (1995) 
Wild Bill n
minih58229minih58229Králíček Felix (2005) 
Felix - Ein Hase auf Weltreise n
minih21150minih21150Tobogan (1989) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
6   - curil
5   - georginaa
5   - Omnibus
1   - luan66
8   - oulisna
4   - Spurs

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129651

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.418/0.395