reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vrak

Další název:
Тайната на Аполония; Apolonia's Secret
Rok:
1983
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1984

Celkové hodnocení filmu Vrak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.8.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2011
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.9.2015
Kopfrkingl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47425minih47425Konec "Saturnu" (1967) 
Конец "Сатурна" n
minih16839minih16839Praha nultá hodina (1962) 
n
minih63078minih63078Raz, dva, tři (1935) 
Bonnie Scotland n
minih83176minih83176Westender (2003) 
Westender n
minih70690minih70690Dům snů (2011) 
Dream House n
minih52816minih52816Zvuky domova (1992) [TV inscenace] 
n
minih17236minih17236Předehra k polibku (1992) 
Prelude To A Kiss n
minih40332minih40332Zachraň si, kdo můžeš (život) (1979) 
Sauve qui peut (la Vie) n
minih49238minih49238Vražda v Greenwich (2002) [TV film] 
Murder in Greenwich n
minih66888minih66888Kovbojové a vetřelci (2011) 
Cowboys & Aliens n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
6   - jarda53
7   - hvezdyn
8   - jmenuji.se
4   - martin.stu
6   - oulisna
7   - rosta12
8   - Warden
10 - Gremmie
6   - Kopfrkingl

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

5 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.234/0.215