reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vojtěch, řečený sirotek

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1990
„Studentský film“

Celkové hodnocení filmu Vojtěch, řečený sirotek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2009
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
Ziidgaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2005
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2005
Gruzdej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43708minih43708Mrtvá a živá (1997) [TV film] 
Rebecca n
minih63646minih63646Pod jednou střechou (2010) 
Life as We Know It n
minih50267minih50267Letní opojení (1955) 
Summertime n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih121398minih121398Přízrak z lesa strachu (2012) [TV film] 
Bigfoot n
minih48317minih48317Rachel, Rachel (1968) 
Rachel, Rachel n
minih16940minih16940Princ a Večernice (1978) 
Princ a Večernice n
minih26932minih26932Báječná dovolená (1988) 
The Great Outdoors n
minih15467minih15467Partie krásného dragouna (1970) 
n
minih49113minih49113Princezna a žabák (2009) 
The Princess and the Frog n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
6   - jarda53
6   - hvezdyn
6   - Snura
7   - melakara
8   - fred.appl
6   - Tonykla
10 - dederon
7   - rosta12
6   - kmara
7   - Ziidgaa
7   - sussy
8   - Gruzdej

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

63 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

13 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.928/0.899