reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vojákova milenka

A Soldier's Sweetheart

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
107 minut
„Dostat ji do Vietnamu bylo snadné. Dostat ji odtamtud už ne.“

Celkové hodnocení filmu Vojákova milenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2010
JFKSWCS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66940minih66940Strašáci (2011) 
Straw Dogs n
minih66653minih66653Gulliverovy cesty (2010) 
Gulliver's Travels n
minih39167minih39167Zakázaný majetek (1966) 
This Property Is Condemned n
minih8779minih8779Hřích mládí (1934) 
n
minih42777minih42777Druhá světová válka (Vpád nacistů) - 2. díl (1943) 
World War II: The Nazis Strike n
minih5307minih5307Cotton Club (1984) 
The Cotton Club n
minih9013minih9013Christine (1983) 
Christine n
minih23164minih23164Vzducholoď Zeppelin (1971) 
Zeppelin n
minih33902minih33902Proroctví: Černí andělé (2000) [Video] 
The Prophecy 3: The Ascent n
minih18052minih18052Rozhodnutí (1964) 
La decisión n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
8   - curil
5   - Elementik
6   - rosta12
7   - KURUAZIE
6   - kejtl
8   - JFKSWCS

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

73 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.611/0.586