reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vojákova dcera nepláče

A Soldier's Daughter Never Cries

Rok:
1998
Délka:
125 minut

Celkové hodnocení filmu Vojákova dcera nepláče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2005
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2008
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
jeanett
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41722minih41722Duch času (1990) [TV film] 
Duch času n
minih111928minih111928Pompeje (2014) [2k digital] 
Pompeii n
minih18184minih18184Rukopis nalezený v Zaragoze (1965) 
Rękopis znaleziony w Saragossie n
minih26587minih26587Dáždnik svätého Petra (1958) 
Szent Péter esernyöje n
minih28356minih28356Devátá brána (1999) 
The Ninth Gate n
minih43219minih43219Pitva mimozemšťana (2006) 
Alien Autopsy n
minih3774minih3774Benji (1974) 
Benji n
minih47978minih47978Zrcadlo nenávisti (1987) [TV hra] 
n
minih5812minih5812Dalibor (1956) 
Dalibor n
minih40171minih40171Zkoušky z dospělosti (1980) [TV seriál] 
Zkoušky z dospělosti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
6   - curil
9   - hvezdyn
8   - Mlapiska
8   - rockwoman
5   - Area
10 - verkn
10 - misa23
8   - jeanett

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

75 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

20 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.038/1.015