reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Voda

Water

Země:
Rok:
2005
Délka:
114 minut
„Pro hinduistickou vdovu končí normální život, i kdyby jí bylo jen osm let. Indicko-kanadský film, zachycující jednu z hanebných tradic současného světa.“

Celkové hodnocení filmu Voda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.1.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2014
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.5.2010
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2010
LilySue
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2010
BLESHKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105664minih105664Heidi (1965) 
Heidi n
minih131940minih131940Gunman: Muž na odstřel (2015) 
The Gunman n
minih43022minih43022Střelný prach (1985) 
Poroch n
minih7319minih7319Eliso, můj živote! (1977) 
Elisa, vida mía n
minih145209minih145209Smrtící bouře (2015) [TV film] 
Stormageddon n
minih127935minih127935Agresivní virus (2014) [TV seriál] 
The Strain n
minih3449minih3449Backbeat (1994) 
Backbeat n
minih6396minih6396Dívka ze Západu (1965) 
Cat Ballou n
minih102686minih102686Unesené dítě (2011) [Video] 
Stolen Child n
minih20432minih20432Tajemství čínského karafiátu (1964) 
Das Geheimnis der chinesischen Nelke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
4   - curil
8   - hvezdyn
8   - vojtam
5   - satyr
7   - peter22
7   - Blanche21
6   - rosta12
4   - POMAJZ
7   - Pulletka
10 - LilySue
8   - BLESHKA

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.18/1.152