reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vlastně se nic nestalo

Další název:
Kde je mlha, mizí stín
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„O tom, jak je bláhové trestat za vlastní vinu sebe i druhé. V hlavních rolích zasl. um. Jana Brejchová a Tereza Brodská.“

Celkové hodnocení filmu Vlastně se nic nestalo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.6.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.2.2014
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.2.2016
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.2.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2014
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.9.2007
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2014
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2011
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2005
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2007
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39185minih39185Poprask v kabaretu (1954) 
Ah! Les belles Bacchantes n
minih11983minih11983Manželé a manželky (1992) 
Husbands And Wives n
minih82834minih82834Čas dospět (2011) 
Little Glory n
minih51095minih51095Dálnice č. 66 (1984) 
Roadhouse 66 n
minih7629minih7629Fidlovačka (1930) 
n
minih25019minih25019Perfektní záskok (1997) 
Picture Perfect n
minih44577minih44577Invaze (1996) 
The Arrival n
minih65972minih65972Tell - Švýcarský mýtus (2007) 
Tell n
minih116661minih116661Horalové (1980) 
The Mountain Men n
minih41033minih41033Záviš a Kunhuta (1985) [TV inscenace] 
Záviš a Kunhuta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.5 %
5   - argenson
4   - curil
1   - Pitryx
7   - Veronika42
5   - hvezdyn
1   - Misantrop
8   - payo1555
6   - Faye
5   - Rene1
4   - melakara
5   - Jiika
8   - Persefonia
7   - Blanche21
7   - Milicent
6   - rosta12
7   - Bape
7   - miroslav22
8   - ally.o
7   - Ondra44
9   - Brosis

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

58 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - Do zbraně

22:00 - 22:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.501/0.471