reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vlasta Burian

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2011
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42905minih42905Apocalypto (2006) 
Apocalypto n
minih27791minih27791Hranice lásky (1999) 
The End of the Affair n
minih30992minih30992Vše o Adamovi (2000) 
About Adam n
minih5399minih5399Čarodějky z předměstí (1990) 
Čarodějky z předměstí n
minih41027minih41027Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (1983) [TV inscenace] 
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka n
minih12411minih12411Mikoláš Aleš (1951) 
Mikoláš Aleš n
minih49507minih49507Hvězdy nad Syslím údolím (1986) [TV minisérie] 
Hvězdy nad Syslím údolím n
minih18402minih18402Sám doma 3 (1997) 
Home Alone 3 n
minih24512minih24512Vánice (1962) 
Vánice n
minih28532minih28532Četnické humoresky (1997) [TV seriál] 
Četnické humoresky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

93.3 %
10 - dederon
8   - biokys
10 - miroslav22
10 - žižalka
8   - Brosis
10 - tatakarel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.149/2.126