reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vítr

Wind

Rok:
1992
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
11.6.1993
„Napínavý příběh o větru, moři a jachtách. Nadšené soupeření, závody, radostná zimnice vítězství - a láska. Jen jedna věc je lepší než vítězství…Prohrát… a potom znovu zvítězit“

Celkové hodnocení filmu Vítr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2014
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2007
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2004
MODANO11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40369minih40369Letní bouře (2004) 
Sommersturm n
minih17677minih17677Ragtime (1981) 
Ragtime n
minih63638minih63638Café Society (1995) 
Café Society n
minih60126minih60126Děcka jsou v pohodě (2010) 
The Kids Are All Right n
minih24501minih24501Sen noci svatojanské (1958) 
n
minih19958minih19958Svatby pana Voka (1970) 
Svatby pana Voka n
minih25225minih25225Tisícročná včela (1983) 
Tisícročná včela n
minih15412minih15412Panna a netvor (1978) 
n
minih7911minih7911Glory (1989) 
Glory n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
5   - Erkul
8   - veverka-zr
7   - vojtam
6   - RM
8   - Faustka
7   - mikee007
7   - rockwoman
6   - Rendys
9   - Geralt07
5   - Myšák
7   - MODANO11

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

48 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:45 - 03:20

33 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

3 minut již uběhlo
182 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.251/0.228