reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vincent, Francois, Paul a ti druzí

Vincent, François, Paul... et les autres

Další název:
Vincent, François, Paul a ostatní
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
113 minut
„Životní příběhy všedních Pařížanů – dlouholetých přátel, jejich manželek a milenek…“

Celkové hodnocení filmu Vincent, Francois, Paul a ti druzí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2014
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2011
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65534minih65534Pravda o Kajínkovi (2010) 
Pravda o Kajínkovi n
minih48429minih48429Solange: Teror v dívčí škole (1972) 
Cosa avete fatto a Solange? n
minih61273minih61273Lékař z Wörthersee (2006) [TV seriál] 
Der Arzt vom Wörthersee n
minih16208minih16208Poklad rytíře Miloty (1989) 
n
minih39222minih39222Tom White (2004) 
Tom White n
minih14725minih14725Oči Laury Marsové (1978) 
Eyes of Laura Mars n
minih47652minih47652V křesle režiséra (2007) 
Man in the Chair n
minih40761minih40761Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford n
minih10264minih10264Klec bláznů (1978) 
La Cage aux folles n
minih43565minih43565Saxána a Lexikon kouzel (2011) 
Saxána a Lexikon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

93.3 %
8   - cicis
10 - curil
9   - melakara
9   - biokys
10 - Johnny1
10 - Dagfra3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599612
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.52