reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Viktorie a Albert

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2005
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2008
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26637minih26637Havrania cesta (1962) 
Havrania cesta n
minih64407minih64407O kohoutkovi a slepičce (1953) 
O kohoutkovi a slepičce n
minih24691minih24691Stav ztroskotání (1983) 
Stav ztroskotání n
minih24397minih24397Život a nic jiného (1989) 
La vie et rien d'autre n
minih66816minih66816Medvídek Pú (2011) 
Winnie the Pooh n
minih43965minih43965Dobré jitro (1975) 
Dobré jitro n
minih50498minih50498Básník války (2007) 
The Poet n
minih23734minih23734Zděšení (1994) 
Blown Away n
minih22404minih22404Závrať (1958) 
Vertigo n
minih5917minih5917Dcera strážce majáku (1960) 
Severnaja povesť n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
8   - clara.bow
8   - salte
8   - Serpentina
7   - dandysek
7   - Shadow

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...kolem dokola

20:00 - 20:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599565
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.436/0.417