Jeden svět
ohodnotit

Vikingové

The 13th Warrior

Další název:
Vikingovia (SK); Eaters of the Dead; The Thirteenth Warrior; The Vikings; 13 Warriors
Rok:
1999
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
4.11.1999
„Krajinou Vikingů se šíří příznačný nepřítel. Třináct bojovníků se rozhodne se zlem bojovat.“

Komentáře k filmu Vikingové

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2021
Historický válečný   velkofilm natočený podle   románu literárního   hitmakera Michaela Crichtona   EATERS OF THE DEAD (Pojídači   mrtvých). Velkorysá až   pompézní výprava, kvalitní   obsazení na čele se   superhvězdou Antonio   Banderasem a mamutí   rozpočet. To vše mělo být   zárukou nevšední a vpravdě   výjimečné podivané ale   bohužel zůstalo u toho MĚLO   BÝT. Nechme stranou   porovnání s literární   předlohou. To je totiž   vždycky hodně   problematické. Ale i tak z   tohoto ambiciózního projektu   sálá rozkolísanost a   jakási bezradnost jak s tím   vším vlastně naložit.   Patrně se do toho promítly   především všeobecně   známé spory M. Crichtona a   režiséra Johna McTiernana o   nadvládu nad realizací. A   tak ač jde o místy velmi   působivou podívanou na níž   se dá najít řada světlých   bodů, člověk se ani   nediví, že jde o jeden z   velkých filmových   propadáků. Každopádně je   to zahozená šance vytvořit   něco mimořádného. Ať se   na to totiž dívate jak   chcete tak tento film určitě   mimořádný není!
p.a.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2020
Nechápu některé zde   odeznělé hodnocení, ale jak   by řekl latiník "De   gustibus non est   disputandum." Já byl s   filmem naopak velmi spokojen.   Banderas ve formě, český   rodák Kulich taky. Většina   obsazení - pro mě úplně   neznámí skandinávští,   angličtí a američtí herci   (dokonce i jeden Rakušan). Z   těch mě nejvíc zaujal Jahn   Dennis Storhøi, jehož Herger   byl správnej hláškař. Jako   třešnička na dortu Sharif,   Thorsen a Curran. Hudba   perfektní. Film? Mě se   zkrátka líbil, prostředí   od pouští Bagdádského   chalífátu, tok Volhy až po   mlžné lesy Skandinávie   točené poutavě. Sever   správně pochmurný,   nepřátelé děsiví a   pěkně odporní. Mňamka.   Bitvy a šarvátky v pohodě.   Jen jsem nečekal, že Ahmad   Ibn Fadlán - arabský   diplomat a spisovatel z 10.   století, byl takovej   sekerník ;-). Já zkrátka   dávám 9 hvězd a myslím že   zasloužených. P.S.:   Doporučuji i knihu na jejimž   základě by film natočen   "Pojidači   mrtvých".
jirkah1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2020
Krásný příběh, ale i   drsný film určitě není pro   děti. Banderasova životní   role. Jeden z mích   oblíbených historických   filmů.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2019
Velmi podařený film.   Vikingové tak, jak mají   být. Tvrdí, drsní a nic je   nezastaví, bojové scény   velmi realistické. K tomu   skvělá hudba Jerryho   Goldsmitha. Film mě opravdu   bavil.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2018
PROCESOR!
Chtěl bych se naučit cizí   řeč, jen z poslechu... Ne   vážně tak nějak si   představuji mysteriózní   snímek, mlha-tajemno a ne   prosím nelogický zkratky,   který se za to   schovávají....
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2016
Banderase nemusím, ale role   vzdělaného Araba mezi   nevzdělanými   "barbary" mu sedla.   Bohužel je film místy   nelogicky sestříhaný, což   mu ubírá na kvalitě.   Škoda, měl na víc. Hudba   naprosto perfektní.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Celkem přijatelný   historicko-dobrodružný film   (pokud ovšem člověk   příliš nelpí na logice a   faktografických reáliích),   který nepostrádá drsnou   atmosféru starých   vikingských pověstí. Bylo   zajímavé sledovat, jak se   šaramantní Arab A. Banderas   mezi těmi nekulturními   "prasoužrouty"   postupně adaptuje a   získává si jejich úctu.   Druhá půlka filmu už mě   tolik nebavila, ale ani   krvavé bojové scény, které   obvykle nijak zvlášť   nevyhledávám, mi tu   nevadily. Patřily k ději.   Dávám 7*.
radegaster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Třináctý válečník
Antonio Banderas v   historickém výpravném   snímku? Ano. I takové   anomálie se čas od času   objeví. Ale nutno podoknout,   že Banderasovi role sedla   náramně. Arab, který   zavítá mezi Vikingy se   kterými následně pojede na   vandr.. to tu ještě nebylo.   Atmosféra vytváří v   místnosti chladno a šero,   jakoby každou chvíli měla   na dveře zaklepat sama   ohnivá saň. Až na triky, se   mi vše líbilo. Potěšila i   role Vladimíra Kulicha,   který Banderase hravě   přehrál . Vikingové se   nemůžou rovnat spektáklům   jako Statečné Srdce,   Gladiátor či Rob Roy. Ale i   tak stojí za to je   shlédnout. Nic tím   nezkazíte. Kéž by všechny   výpravné historické   "velkofilmy" dopadly   alespoň takto. Snad se to   zlepší. Uvidíme
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2015
Nechápu český distribuční   název. Originální '13   VÁLEČNÍK' jasně poukazuje   na postavu Araba, kterého   výborně ztvárnil Antonio   Banderas. A o něm   především příběh je.   John McTierman vizuálně   zopakoval vše, co jsme od   něj už v minulosti měli   možnost vidět. Všímavý   divák pozná spoustu odkazů   na jeho předchozí snímky.   Dějství má takřka   detektivní atmosféru v   drsném válečném pojetí,   ve kterém nic není takové   jak vypadá a jak se o tom   hovoří. Strach z neznámého   ale není na místě. Alespoň   pro Vikingy. Absolutně   špičkové herecké výkony   hlavně u představitelů   statných Vikingů. I výprava   je honosná. Škoda jen   nepodařeného finále, kde je   jasně poznat, že poslední   válečnou vřavu už netočil   McTierman. Jeho spory s   Michaelem Crichtonem   způsobili, že to nakonec   dotočil Crichton sám. Ono se   tu vůbec hodně válčí,   což je hlavní synonymum   tohoto snímku. Dobrodružný   příběh říznutý až   téměř hororem nedopadl sice   nejhůř, ale přeci jen mohl   být daleko lepší. Aspoň   ten konec.
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Rytířský epos v severském   podání s údajnými vikingy   a mrštným arabem.. příběh   o tom, jak se z intelektuála   stane bojovník, příběh o   strachu a prozření,   příběh o střetu kultur..   super podívaná okořeněná   o speleologickou výpravu   včetně speleopotápění,   kdy držíte s Hrdiny   zatajený dech... příběh,   na který se dá kouknout i   několikrát po sobě,   kdykoliv jej v bedně dávají   ;-)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2013
To môžeš piť, to je z medu
Zas neviem prečo do   československej distribúcie   prekladajú takto. Oveľa   výstižnejšie by bolo   Trinásty bojovník a úplne   najlepšie by bol luxusný   názov Požierači mŕtvych.   Ale už sme si zvykli. Boli   časy, keď vlastne Araby boli   nositelia kultúry, vedy a   povedzme akéhosi osvietenia.   Naopak Európania temní,   krutí a povedzme akísi   bojachtiví. Kultivovaný Arab   verzus pekelní zo Severu.   Veselia sa, zabávajú a Arab   sa pýta, čo slávia a dozvie   sa, to je pohreb. Ale ok,   neskôr sa s nimi zblíži a   ponorí sa aj do ich kultúry.   Poviem na rovinu. Geniálny   snímok a páčil sa mi kedysi   i páči sa mi aj dnes. A   pritom to má plno logických   aj historických chýba, aj   vecí, ktoré mi akosi rozum   nepobral. Či ako sa naučil   rýchlo ich reč, ako tí   Vikingovia v pohode odolávali   tým démonom, odkiaľ sa   vzali a čo vlastne boli tí   "požierači   mŕtvych", novšie   brnenia, nórčina, a nakoniec   ťažká kritika, či dosť   nenaplnený rozpočet. Všetko   som hodil za hlavu a nedívam   sa na to ako na historický   film, ale dobrodružný s   prímesou akejsi temnej   mystiky a hlavne geniálnou   atmosférou. Temná   atmosféra, mlha, chlad.   Vrchol filmu v podobe   ohnivého červa, nájazdy   démonov boli úžasné.   Jednoducho sa mi páčil,   perfektný filmík
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2013
Na rozdíl od filmových   publicistů a tržeb v kinech   je to slušně udělaný film   ( opět zvítězí dobro nad   zlem - a to je dobře )   výborně udělané bojové   scény a tak trochu   zasvěcení do kultury   severských národů.   Historické filmy jsou vždy   vděčná témata.
Lynette
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2012
Možná to mohlo býti poutavější
Tenhle film i přes to, že to   filmaři mohli pojmout více   poutavěji, protože téma   bylo dobré a mohlo se s ním   krásně pohrát beru už jako   takovou klasiku, na kterou se   vždy ráda podívám. Škoda,   že to nebylo více   strachlivější, nemyslím   tím, že tam mohly býti   větší "jatka",   ale režisér mohl divákům   více zabrnkat na jejich   představivost a nervy.   Postrádala jsem tak trochu u   toho napětí, při kterém   bych se opravdu bála, škoda.   Děj byl celkem   předvídatelný. Vikingy mám   ráda jako takové, celkem se   o jejich kulturu a historii   zajímám, takže už to mě   baví na tomhle filmu. Herci   tam hrají veskrze   sympatičtí, typově   zapadají, sice žádné   velké herectví   nepředvádí, ale o to tu ani   nejde. Hodnotím slušnou   známkou 8/10.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Film s českým hercem
Zajímavě pojatý příběh   filmu, který zaujme. Jw tu i   kapka hororu a brutality. Dnes   už film pomalu stárne,   nicméně pro mě je furt   příjemné jej shlédnout.   Nechápu ale české   překladatele.
V   Americe je film pod názvem   "The 13th Warrior".   U nás však   "Vikingové".   Uvítal bych raději přesný   překlad "Třináctý   bojovník"
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2011
Přijde mi to takové   "rozevláté" do   víc žánrů, což v tomto   případě spíš škodí.   Snaha o "budování   atmosféry" se tu   McTiernanovi nedaří ani   zdaleka tak, jako třeba v   Predator.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2011
Pohodová klasika o dobách   kdy šel z Vikingů větší   strach než z kohokoli   jiného. Celkem příjemný a   dobrodružný děj. Na druhou   stranu nic moc nevynikalo a   příběh se pohyboval na   hranici zaujmutí. Rozhodně   se rád podívám znovu, ale   nic moc od toho nečekat=)
jarda53
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2011
António Banderas patří k   sympatickým, horkokrevním   španělům, ale již jsem od   něj viděl lepší kousky.
tynashalit123
Hodnocení:
Přidáno: 23.6.2011
antonio sexy, film na pohodu a   hlavne se mi libilo ja jeli ti   vopicaci a meli ty louce jak   vytvorili tu lavu
atd
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Radka29 ... krásný   komentář ... leč bohužel u   špatného filmu ;-)
To   o čem ty píšeš je film,   který se sice taky jmenuje   Vikingové .. ale ne tenhle   ;-)
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Tak tento snímek mě velmi   zaujal už jen skvělím   Antoniem Banderasem.Ohnivý   had se změnil na vraždící   lidi z jeskyně.Seveřané se   ukázali jako opravdu tvrdí   hoši sice jich moc nezbylo   ale statečnost nezapřeli.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2009
Tento film o vikingoch je   dosť zaujímavý a   pozoruhodný. Dej je   realistický a pútavý, sú   tu výborné bojové scény,   nechýba tu fantázia, pri   pozeraní je skvelá   atmosféra. Do tohto filmu   dobre zapadol aj známy   Antonio Banderas.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2009
Nemame z nikoho strach a   niceho se nebojime......jsme   Vikingove.
Docela   zajimave natoceny   historicko-valecny film o   hlavne techto statecnych a   velmi bojovnych   valecnicich.
Herecke   obsazeni je tady velmi   kvalitni.Samozrejme A.Banderas   jako vzdy dobry.Taky se mi tu   libil T.Curran,ktery si vzal   Banderase ve filmu pod ochrana   kridla.
Ale hlavne   Vladimir Kulich,co by   Buliwyf.Ten by ze svou   mohutnou postavou mohl skaly   lamat a jeho neohrozenou a   statecnou roli vudce jsem mu   hodne veril.
Zahral to   vyborne.
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Vikingové povedlose pěkné   boje příroda zpracování je   zdařilé prostě to jde   kokněte se a posudtě já to   přežil
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Vikingové jsou super filmem s   Antoniem Banderasem.Musím   pochválit výpravu a   vynikajíci souboje.13   vikingú bude mít co delat s   divým kmenem,kteří se   oblékají do zvířecích   kožušín.Doporučuji pro   milovníky dobrodrúžnych   filmov v kterých se krví   nešetří.
flegos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2009
no tak za prvé :D nenaučil   se to za jednu noc cestovali   nějakou dobu, tak měl na to   nějakou dobu čas... navíc i   ti kdo se přestěhovali   třeba do anglie a neuměl   kváknou anglicky ani dobrý   den, se přímo v anglii   naučili perfektně i   výslovnost třeba i do   měsíce, když tam žiješ a   pořád ty lidi posloucháš   tak tě to přirozeně nutí   si ty slovíčka pamatovata i   jejich význam...
Vikingové sou film pro   fanoušky severských zvyků,   bohů a tradicí, pro mě   osobně jeden z   nejoblíbenějších filmu   dobře propracovaný, i   prostředí chování vikingů   atd.. prostě typičtí   divocí vikingové,   válečníci bez slitování,   kteří neznají strach...
Amthauer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Celkem neznámý a   opomíjený, nicméně dle   mého soudu velmi zdařilý,   film. Lepší atmosféru velmi   ranného středověku aby   člověk pohledal, neustále   ve vzduchu visí napětí z   čehosi nadpřirozeného, což   však jak přímo   nadpřirozené nespatříme.   Správně hustá mlha, nástin   vikingského myšlení a   vůbec vyvedené dílo.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Moc pěkný film s perfektní   atmosférou kterou doplňuje   super muzika. Efekty jsou   velmi propracované do   nejmenších detailů.
Celkově velmi dobré.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Asi to neni filmovy hit ale   jinak vyborny film skvely od   zacatku az do konce. Skvele je   podani hereckych vykonu v   nelehkych rolich vikingu
Bara.40
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Historické filmy moc   nemusím. Ani 13 válečník   Banderas mě nijak nezaujal a   po hodině jsem to vzdal.
Banderase mám mnohem   raději v Desperadovi.
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2008
Kniha
Četla jsem knihu a ta   vysvětluje mnoho, co se do   filmu nevešlo. Na druhé   straně ovšem film toho mnoho   přikrášlil, třeba krásu   severských žen. Také   výběr rasy těch zloduchů   byl zajímavý, ve filmu jsou   to indiáni, i když toto   kniha vůbec neřeší. Asi   tak bych řekla: číst knihu   a vidět film, nejlepší   spojení. Určitě jeden z   mých nejoblíbenějších   filmů.
radka29
Hodnocení:
Přidáno: 29.1.2008
Mladý Ahmed Ibn Fahdlan si   užívá díky svému   prominentnímu postavení ve   společnosti, dokud se   nezaplete do politicky   nebezpečného přátelství s   mladou krásnou dívkou. Jako   arabský vyslanec proto   odchází do vzdálené země.   Setkává se se skupinou   bojovníků, kteří jsou na   dobyvačné výpravě do   severní země Wendol. Je   ohromen vikingskými zvyky,   jejich barbarskou sexualitou,   ignorováním hygieny a   chladnokrevnými lidskými   obětmi bohům. Skepticky se   tváří i na jejich popis   mystického nepřítele,   který přichází nečekaně   z noční mlhy a odchází   beze stopy. Démon je pro   Vikingy tak hrozivý, že se   bojí i vyslovit jeho jméno.   Ahmed zjišťuje strašnou   pravdu, právě on byl   vybrán, aby se připojil ke   dvanácti mužům, kteří   budou bojovat s tímto   příznačným nepřítelem...
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Musím uznat, že se mi tento   film celkem líbil. Není to   sice žádný trhák a nejsou   zde ani nějaké převratné   triky nebo dokonalé akční   scény ale rozhodně dokáže   zabavit. Navíc je ve filmu   krásná hudba, která celkem   slušně vytváří   atmosféru.
Kachy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Kritiky na film byly velmi   špatné, ale proč, to bych   chtěl vážně vědět. Film   splnil všechna očekávání   které mám při sledování   filmů tohoto druhu. Bitvy,   tajemno, dobrodružství   zkrátka skvělá filmová   zábava. Myslím si, že ti co   film tak moc kritizovali ho   vůbec neviděli nebo ...... .   Filmy přece sledujeme kvůli   zábavě, pokud se chceme   něco dozvědět máme přece   knihy a dokumenty.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Ani pořádně nevím, proč   se mi tenhle film tak líbí.   Asi proto, že si přes   námět bojujících Vikingů   nehraje na realistický   historický velkofilm. A tak   vám ani nevadí, že se   arabský učenec přes noc   naučí mluvit jazykem   vikingů (no jak jinak to   udělat, aby si mohli   povídat). Film je pojatý   jako akčňák s rohatýma   hlavama. A právě pro tu   upřímnost mě chytil. A už   nepustil. Navíc Banderasovi   to opravdu sluší.
resino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Antonio Banderas hraje araba   jenž se připojí k vikingům   a snaží se přijít na kloub   bestiím, které napadají   jejich vesnice. Myslí si, že   jsou to démoni z jiného   světa. V průběhu děje se   dozví, že jsou to   zfanatizovaný lidé v   medvědích převlečení pod   nadvládou hrozné potetované   čarodějnice, kterou musí   vikingové zabít.
SakoVerife
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
trosku uhozenej konec viz   carodejnice ale jinak co se   tyce akcnich zaberu tak super.
Koimisto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2006
Opět další paráda od JOHNa   McTIERNANa ... historické   filmy opravdu můžu a tento   je jeden z mých opravdu   oblíbených.Je to parádní   podívaná na ANTONIA   BANDERASe a pak na 12   obrovitých, statných   nebojsů rozdávajících   rány mečem jako by   nic.Příběh je perfektní   plný děsivých zvratů a   překvapení.Temnou atmosféru   skvěle umocňuje hudba, jako   vždy perfektního JERRYho   GOLDSMITHa.Prostě celé je to   lahůdka ... :@)
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2006
Temný severský příběh. A   když píšu temný, myslím   to doslova - většina   příběhu, hlavně ta   zajímavější část, se   odehrává ve tmě; až na tu   závěrečnou bitvu, kde lilo   jako z konve. Ale zase taková   hrůza, jako se píše ve   většině recenzí, to není.   Pravda, spousta logických   děr, nemastný neslaný   závěr, na druhou stranu   jistá dávka napětí,   ucházející hudba.   Příjemné bylo zjištění,   že vedle Banderase hrál   Vladimír Kulich, náš   emigrant.
AlbertPeta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2006
Zajímám se o Vikingy a proto   jsem byl zvědavý na tento   film. po jeho shlédnutí mohu   říci, že tak nějakto v   těch dobách mohlo vypadat.   Byl to dobře udělaný film a   koho tato historie zajímá   neměl by si ho nechat ujít.
Saara77
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Zapomeňte na knihu
Slušně akční, žádná   nuda, nic hlubokomyslného.   Pro ženský zajímavá   přehlídka urostlých chlapů   :o)
pigal
Hodnocení:
Přidáno: 16.7.2005
6/10 Mam slabost na tieto   filmy,inak hodnotenie by islo   nizsie.Bojove sceny nic   moc,brutalita,trochu   tajomna,snaha spojit a   porovnat dve zaujimave kultury   arabska a severska.Zmiesane   pocity.Prevladaju pozitivne.
Kecka1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Super film se skvělou   výpravou. Byl takovým   správným způsobem akční.   Hrdina v hlavní roli byl   působivý. Banderasovi to   bylo šitý na míru.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2004
Přízrační medvědí   démoni, drsná severská   příroda a bojové scény, to   vše je bravurně smícháno   do filmu z historického   prostředí.
Arab mezi   Vikingy... Oba národy mě   velice zajímají, a tak není   divu, že mě film zaujal.   Také Antonio Banderas je   herec vysokých kvalit, takže   o filmový zážitek není   nouze.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih85556minih85556To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (1997) [TV film] 
Murder, She Wrote: South by Southwest n
minih73373minih73373Bidýlko (1967) [TV inscenace] 
Bidýlko n
minih125986minih125986Hacker (2015) 
Blackhat n
minih18154minih18154Rudý škorpión (1988) 
Red Scorpion n
minih54966minih54966Plač, má milovaná vlasti (1995) 
Cry, the Beloved Country n
minih20203minih20203Šílený Max 2 (1981) 
Mad Max 2: The Road Warrior n
minih44451minih44451Pohádka o Faustovi (1995) [TV hra] 
n
minih46423minih46423Probuď se, špione (1982) 
Espion, léve-toi n
minih11164minih11164Láska s vůní pryskyřice (1984) 
Láska s vůní pryskyřice n
minih90765minih90765Apokalypsa 2. světová válka (2009) [TV seriál] 
Apocalypse - La 2ème guerre mondiale n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dick Whittington (1993) [TV in...

12:30 - 13:45

36 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Déšť známý i neznámý

12:50 - 13:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

46 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:25 - 13:25

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190367
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10