reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vidláci v Rusku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2005
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.9.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2008
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
teta.Essie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.12.2010
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2009
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2007
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
SID-RCD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.1.2015
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.6.2009
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61631minih61631Heidi Klum: svět modelingu (2005) [TV seriál] 
Project Runway n
minih52942minih52942Chaplin a náměsíčnice (1914) 
Caught in the Rain n
minih50583minih50583Skoro celá pravda (2007) 
La Vérité ou presque n
minih36696minih36696Krev zmizelého (2005) 
Krev zmizelého n
minih26483minih26483Život Briana (1979) 
Monty Python's Life of Brian n
minih75634minih75634Apokalypsa meteorů (2010) [Video] 
Meteor Apocalypse n
minih37065minih37065Tenkrát v Mexiku (2003) 
Once Upon a Time in Mexico n
minih47992minih47992Bořek stavitel: Snídaně pro Micku (2008) 
Bob the Builder: Pilchard's Breakfast n
minih40723minih40723Velké sedlo (1986) [TV seriál] 
Velké sedlo n
minih7416minih7416Eso es (1982) 
L'as des as n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
5   - Snura
5   - davidek
8   - satyr
5   - zepo
4   - jakuza29
10 - Gremmie
3   - teta.Essie
5   - jirik1012
9   - Mr.Kluzo
7   - Brosis
2   - SID-RCD
4   - fernetgin
2   - falco99
6   - hard

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

17 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.498/0.473