reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Veselá bída

Žánr:
Rok:
1939
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
26.5.1939

Celkové hodnocení filmu Veselá bída

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.10.2016
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2012
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2009
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3090minih3090Anička jde do školy (1962) 
n
minih50670minih50670Tajemný dům (2007) [TV film] 
Housesitter n
minih30975minih30975Jak na věc (2002) 
About a Boy n
minih13390minih13390Na Svatém Kopečku (1934) 
n
minih38076minih38076Kdyby mi Versailles vyprávěly (1953) 
Si Versailles m'était conté n
minih57362minih57362Temný rytíř povstal (2012) 
The Dark Knight Rises n
minih142266minih142266Dobrý příběh (2013) 
Eine gute Geschichte n
minih24613minih24613První a poslední (1959) 
n
minih4223minih4223Blázinec ve škole (1988) 
School Daze n
minih65954minih65954Svatý Ralph (2004) 
Saint Ralph n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - argenson
6   - curil
8   - clara.bow
4   - Pitryx
6   - Angelika28
7   - Serpentina
6   - Faye
7   - nick4
7   - rosta12
9   - skukum
7   - Sheriff.Ja
7   - Dr.Karas

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

09:50 - 10:40

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Lusitania: 18 minut, které otř...

09:55 - 10:45

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:50 - 11:00

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Šťastná náhoda (2002) [TV film...

10:10 - 12:05

4 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.518