reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velký případ [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
99 minut
„Jiří Bartoška a Josef Somr v ostrém střetnutí dvou právníků v kauze rafinované vraždy podle románu Jeana Laborda.“

Celkové hodnocení filmu Velký případ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2008
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2015
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.8.2008
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40271minih40271Pláč pro vlka (1983) 
Never Cry Wolf n
minih7245minih7245Egypťan Sinuhet (1954) 
The Egyptian n
minih50424minih50424Pod bodem mrazu / Absolutní nula (2006) [TV film] 
Absolute Zero n
minih77881minih77881Křišťálová řeka (2008) 
Crystal River n
minih52587minih52587Pravá blondýnka 3 (2009) [Video] 
Legally Blondes n
minih18092minih18092Rozsudek noci (1993) 
Judgment Night n
minih21819minih21819Útěk z L.A. (1996) 
Escape from L.A. n
minih50892minih50892Ztracený ostrov (2009) [Video] 
The Forgotten Ones n
minih3048minih3048Andílek aneb panna z Bambergu (1968) 
Engelchen - oder die Jungfrau von Bamberg n
minih52480minih52480Manžel na objednávku (2008) [TV film] 
Husband for Hire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
5   - ajaajena
6   - Serpentina
5   - Milicent
6   - rosta12
5   - Area
8   - Cinik
8   - AgentBláha
1   - Kloby
8   - Martin35
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.555/0.531