Duben
ohodnotit

Velkej biják

Epic Movie

Další název:
Úplná šupa; Bob Bailey (pracovní název); Děsnej trhák
Rok:
2007
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
10.5.2007
„Víme, že je velkej. Změřili jsme ho.“

Komentáře k filmu Velkej biják

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.7.2012
Mám rád obecně tyhle   parodie, ale když se dělají   poněkud inteligentněji, než   je realizován tento snímek.   Tvůrci se už asi dost   vyčerpali s nápady a tak   vzniká spíše trapárna,   než dobrý film. Korunu tomu   nasazuje i český dabing. Ale   když je bídný základ,   jiná jazyková mutace to   nezachrání.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2012
Další parodie na známé   filmy.
Film se mi   líbil do té doby, než se ti   čtyři dostali do Gnarnie,   pak už to nebylo ono.
Lienocka22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Parodia ako vsetky americke   parodie...niekedy trapna,   prehnana, nechutna, ale   predsalen su v nej pasaze,   ktore stoja za vzhliadnutie :)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
skvělá parodie snad na   vše co jsem do posud   mohly na plátnech kin a   televize vidět záchvat   smíchu vás bude provádět   celým filmem
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.5.2012
Našel jsem asi jenom dvě   srandy, ale jinak se tam   nenachází vůbec nic.   Parodie mám rád, ale   amatérské a ne zku*vené   Hollywoodem. Opět herecké   výkony stojí za velké   "H", příběh   znuděnej a celej film   nabívá tím pádem nudného   dojmu, ale jak jsem už napsal   našel jsem tam pár těch   srandiček, které ale tady   nebudu rozebírat. Za   největší humus, kde se mi   zvedal žaludek jsem   považoval tu scénu, jak tam   žral ty výkaly a to si   myslel, že to je čokoláda.   Fuj, filmaři, jděte se   vycpat!
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $39,739,367║Tržby   Celosvetovo $86,865,564▐   Tržby za predaj DVD v USA   $16,781,456 //počet   predaných kusov 1,037,234║   Scary Movie má oproti tomu   fakt úroveň a je to aj   zábavné, kdež to tu je   všetko len maximálne   otravné až hnus! /0%/
pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Jeden z najhorsich filmov,ake   som kedy videl.Vrchol   trapnosti a nevkusu,nevhodny   vyber filmov,ziadny   humor,slabi herci,absolutne   nic.Jeden bod som pridal za   odvahu reziserov,ktori nasli v   sebe odvahu a natocili takyto   shit.V tomto zanre jednoznacne   kraluje Scary Movie a je   strata casu na takyto film   pozerat.
dobes.pavel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Velkej biják
Spíše slabší parodie,   která mě svým obsahem nijak   zvlášť nedostala. Je prava,   že se tu našlo pár   povedených blbostí, kterým   jsem se zasmál, ale našlo se   tu i dostatek méně   vydařených vtípků, z   nichž některé vyzněly   trapně. Nejvíc mě dostala   velmi zbytečné parodování   takového skvělého filmu,   jakým je Borat. Touto   parodií se tvůrci spíše   shodili. Naopak se mi líbila   parodie na film Karlík a   továrna na čokoládu.   Nakonec bych chtěl říct,   že pro lepší prožitek z   filmu je třeba shlédnou   filmy, které jsou zde   parodovány.
red.mann
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.1.2022
Ve snaze natočit co   největší blbost se Jason   Friedberg a Aaron Seltzer   pokusili dostat na samou   špičku. A skoro se jim to   podařilo. Velká gratulace.
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.6.2013
Velkej biják
patří mezi ty méně   povedené parodie.Ty mi ve   své podstatě nevadí,když   jsou dobře natočené a mají   chytrou vtipnost.Což není   tento případ.Neříkám,že   se jsem se občas neusmál,asi   dvakrát i zasmál,ale   celkově vzato fakt moc nic.A   bohužel nechybí ani tak   oblíbené nechutnosti...
mildaaxe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Další očividnej důkaz, že   parodie jako žánr mi vůbec   nic neříkají. Dokonce se   začínám dostávat do fáze,   kdy je upřímně nenávidím.   Pokud máte rádi jakýkoliv   zde parodovaný film   (namátkou Piráti z Karibiku,   X-Meni, Superman, Letopisy   Narnie, Šifra mistra   Leonarda, Harry Potter), měli   byste se tomuhle vyhnout   obloukem. Já jich pár viděl   a byl jsem zděšen z toho,   kam až můžou někteří   "filmoví tvůrci"   klesnout. Tohle není parodie   na filmy. Tohle totiž nemá   se slovem film tak jak ho   chápu, společného vůbec   nic. Myslím, že dvojici   režisérů-scénáristů   (příčí se mi, vůbec je   takto nazvat) Jason Friedberg   - Aaron Seltzer bude do   budoucna lepší ignorovat.   Kdyby si aspoň vybrali filmy,   které k sobě mají   tématicky i prostředím   blízko, ale toulat se   (G)narnií a narazit tam na   jednotku Stormtrooperů (o   narážkách na   "celebrity" typu   Paris Hilton ani nemluvě) mi   přijde jako naprostá   demence. Pochválit můžu   snad jenom pár kostýmů   (Jack Sparrow, teda pardon   Swallows), do určité míry   hudbu (něco zní povědomě,   něco je klasika), jednu   hezkou herečku v hlavní roli   (Faune Chambers) a JEDNU   situaci, která mě   POBAVILA(!) -   "Varování: Může   způsobit udušení,   ukládejte mimo dosah   debilů." Samozřejmě   nesmí chybět ani áčkový   obsazení v čele s Jennifer   Coolidge (nechápu, že za   tyhle role nemá doma pár   Oscarů), Tonym Coxem či   Carmen Electrou (ve slušivý   modrý barvě už mě nějak   neberou ani její...ehm   kostým:-) Tvůrci by si taky   zasloužili nějakou   zvláštní cenu za   "nejbezúčelnější   (existuje to slovo?jestli ne,   tak by mělo!) nahotu ve   filmu" ne, nejsem   prudérní, rád se podívám   na hezkou holku tak, jak jí   pánbůh stvořil, ale   vysvětlete mě, možná   pomalu chápajícímu, co   proboha dělala ta nahá holka   ve skříni?. I jinak je to   taková spatlanina, že   tříletý talentovaný děcko   by to dalo dohromady lépe. To   je ten problém, Pejsek   (Friedberg) s Kočičkou   (Seltzer) pekli dort.   Zajímalo by mě, jestli by   jim samotným chutnal. Pokud   mají alepoň špetku vkusu,   tak těžko. A pokud ne, měli   si tenhle výblitek nechat pro   sebe a netrápit jím ani tak   nenáročného diváka jakým   se cítím být já. Ale   vzhledem k tomu, že těchle   "filmů"   vytažených ze scénáristova   konečníku je stále dost,   zřejmě to na slušný   živobytí stačí. a   nejtrapnější   postava?Konkurence byla   velká, ale u mě zvítězil   se slušným náskokem   "Albín".
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Film není zas až tak   špatný jak ho všichni   popisují. Je sice hodně   trapný, někdy až nevkusný,   ale najdou se v něm i vtipné   scény.
davidek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Beru to jako velkou parodii na   hodně filmů, ale fakt je   ten, že mě tenhle film   neoslovil ani trochu. Podle   mě uplně zbytečně   spotřebovanej filmovej   materiál.
K3
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.9.2007
Asi nejhorší parodie jakou   sem kdy viděl, jestli se to   tak dá vůbec nazvat,   protože je to věčinou   trapný nebo divný a zasmál   sem se doslova párkrát.
Sanchez
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Šílená podívaná   parodující řadu známých   filmů, ve většině   případů dost trapně,   falešně a divně. Člověk   si určitě zapamatuje pár   vtipných a povedených   fórů, ale bohužel jich je   dost málo, tudíž vzniká   velká nudná bublina   vyplněná praštěnými   dialogy, u kterých se divák   trochu zasměje spíše ze   zvyku. Příběh   naznačující dobrodružství   z Narnie je zamotaný a   spíše tomuhle žánru   škodí. Místy je tohle   divadýlko zábavné, ale   převážně nezáživné,   což je škoda.
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.11.2009
PITOMOSTÍ JSEM VIDĚL HODNĚ   ALE TOTO PŘESAHUJE VŠE   VĚČÍ DEBILOVINU NEJDE ANI   NATOČIT IDĚSNEJ DOJÁK BYL   LEPŠÍ A TO JE CO ŘÍC.
vampyer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Celkom vtipna parodia na kopec   filmov. Niekedy az prehnane   vela parodovanych veci dokopy,   ale inak to bolo celkom   slusne.:) Schuti som sa   zasmiala. Podobny styl ako   scary movie. Myslim, ze ak sa   chcete zasmiat, tak toto sa   zda byt to prave. Napriek tomu   sa najdu taky, ktorym tento   styl nebude velmi po chuti. aj   tak 7/10
anetaaneta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Umím si představit i život   bez tohohle nudného trapného   filmu. Pustila jsem si ho v   domnění, že se budu smát a   přitom se u toho usnula.   Prostě kravina.
T800
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.11.2007
ach jaj
Tak trapny film som uz davno   nevidel skoda casu to pozerat.   Kebyze sedim v kine tak ma   stve ze som presral na to   peniaze.
sismik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Opravdu ztráta času...
Tak pro tenhle film je asi   škoda i plátna, na které se   promítá...Čekala jsem něco   ve stylu Scary Movie, ale   tohle šlo až na vrchol   trapnosti...Ještě, že jsem   na tom nebyla v kině,   protože bych litovala pěněz
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Já mám prostě tyhle parodie   rád, i když si myslím že   je to jen kopie "scary   movie" tak stejně i těm   "kopím" se musim   vždycky smát.
Renie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Tenhle film na mě moc   nezapůsobil. někdy to tam   byly až trapný hlášky.   některé z filmů jako jsou   Letopisy Narnie, či filmy s   Jackem Sparowem jsem vůbec   neviděla, tak nemůžu   dostatečně posoudit, jak si   z toho tvůrci dělali   legraci, jen jsem z toho   poznala jakej je Jack Svalouš   pěkněj píp.
intoska
Hodnocení:
Přidáno: 12.4.2009
Tak nevím,co tvůrci   sledovali natočením tohoto   filmu.Pobavení diváků to   ale asi nebylo.Tomu se   člověk prostě nemůže   smát,je to trapné,spíš k   pláči.Jestli parodie půjdou   dál stejným směrem,tak   nevím,jestli se někdo bude   smát..
Fugas16
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Dobrá parodie
No celkem dobrá parodie   docela jsem se zasmál.   Rozhodně je to ale lepší   než ty české předabované   parodie
Dejdik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2010
7/10
Dle mého celkem povedená   parodie na "Scary   Movie".. smál sem se   celkem hodně a bylo čemu.   Lepší třeba než   "Děsnej Doják" !
Renekwolf
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Myslel si, že v řece je   jenom čokoláda, ale ono ne!   To mu nezávidím. Jinak   pěkná blbost a trapnost. 3   hvězdičky a víc nedám!
Verča73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2009
verča73
no tak tady to je strašně   dobrej film koukala jsem se na   to s bráchou a moc jsme se u   toho nasmály,fakt hodně   dobrý teda podle mě   každýmu se to líbit nemusí
mushkiller
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Parádní blbost jako všechny   v sérii těchle ... movie.   Prostě filmík na   pobavení..parodie na spousta   filmů, mě osobně nejvíce   pobavila parodie na Karlík a   továrna na čokoládu,   zvlášť když ochutnával z   té čoko řeky...cheche fuuuj
beowafle
Hodnocení:
Přidáno: 11.1.2009
Celý tenhle film na mě   působí velice   uklidňujícím dojmem.   Patří mezi ty, které byste   si neměli pouštět na   podzim, v zimě už vůbec ne,   na jaře bych to taky nechal   být, ale v létě je to   ideální. V 30-ti stupňovém   vedru, s nohama v lavoru s   ledem a vychlazeným pivem   nemůžete odmítnout. Filmu   nejvíc uškodilo, že měl v   ČR premiéru o dva měsíce   dříve než bylo zdrávo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43500minih43500Labyrint (2012) [2k digital] 
Labyrint n
minih17031minih17031Profesionálové (1966) 
The Professionals n
minih18449minih18449Sandokan se vrací (1977) 
Tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa! n
minih9868minih9868Kam čert nemůže (1959) 
n
minih4498minih4498Bounty (1984) 
The Bounty n
minih20880minih20880Lesní duch (1981) 
The Evil Dead n
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n
minih36007minih36007O buchtách a milování (1986) [TV inscenace] 
O buchtách a milování n
minih40766minih40766Všechno nejlepší! (2006) 
n
minih8716minih8716Hrbáč (1997) 
Le Bossu n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:35 - 11:30

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10