reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velké riziko

Shu dan long wei

Další název:
Meltdown
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Velké riziko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2008
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2007
Sanchez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2008
Koimisto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.9.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.6.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2008
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.12.2007
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2007
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2014
Majlo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2013
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32883minih32883Ned Kelly (2002) 
Ned Kelly n
minih46137minih46137Divadlo hrůzy (1976) 
The Incredible Torture Show n
minih43810minih43810Anabela: Vánoční přání (1997) [Video] 
Annabelle's Wish n
minih48655minih48655Sexy 40 (2009) 
The Rebound n
minih14659minih14659Obojek (1991) 
Wedlock / Deadlock n
minih126114minih126114Rohy (2013) 
Horns n
minih78454minih78454Muži v černém 3 (2012) 
Men in Black III n
minih86801minih86801Red 2 (2013) 
Red 2 n
minih54604minih54604Já, padouch (2010) 
Despicable Me n
minih32105minih32105Malý svědek (2001) 
Domestic Disturbance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
6   - SvoKar
8   - ajaajena
7   - Langley
4   - Faye
6   - Sanchez
5   - Koimisto
6   - rosta12
5   - extremek.c
10 - olgpet
10 - lisak-18
8   - Jekky
6   - ladynka
8   - DJRoccoiNc
7   - Majlo
5   - krovak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.181