reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velká přehrada

Žánr:
Rok:
1942
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
16.10.1942

Celkové hodnocení filmu Velká přehrada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.3.2014
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2016
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
Snape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2008
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2011
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2008
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.10.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35448minih35448Teror ve vlaku (2002) 
Derailed n
minih67676minih67676Píseň ve mně (2010) 
Das Lied in mir n
minih12090minih12090Masakr v Římě (1973) 
Rappresaglia n
minih66875minih66875Případ Paradineová (1947) 
The Paradine Case n
minih64395minih64395Na hraně (2009) 
H2O Extreme n
minih20050minih20050Svůdná krása (1995) 
Stealing Beauty; Beauté volée; Io ballo da sola n
minih48288minih48288Pekelná jízda (2008) 
Hell Ride n
minih12124minih12124Mata Hari (1931) 
n
minih6897minih6897Druhé mládí (1938) 
n
minih64856minih64856Tupíři (2010) 
Vampires Suck n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 %
5   - curil
8   - clara.bow
1   - Pitryx
8   - Misantrop
8   - melakara
7   - dandysek
4   - Snape
7   - biokys
10 - miroslav22
7   - helzapopin
3   - robert55
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.839/0.819