reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velká cesta

Bolšaja doroga

Další název:
Большая дорога, The Great Road
Rok:
1962
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1963

Celkové hodnocení filmu Velká cesta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2011
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2013
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2012
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2010
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2012
gigos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142482minih142482Dakota Incident (1956) 
n
minih97520minih97520Domov neznámý (2012) 
Home Again n
minih8382minih8382Hodíme se k sobě, miláčku...? (1974) 
Hodíme se k sobě, miláčku...? n
minih28013minih28013Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982) 
Time Is on Our Side n
minih2717minih2717Akta X 2: Hnízdo (1996) [Video] 
The X Files : File 2 - Tooms n
minih22661minih22661Vnitřní vesmír (1987) 
Inner space n
minih41125minih41125O zlé a dobré vodě (1997) [TV inscenace] 
O zlé a dobré vodě n
minih19076minih19076Slunečnice (1970) 
I girasoli n
minih66701minih66701Jsem číslo čtyři (2011) 
I Am Number Four n
minih16757minih16757Povídka o policajtovi (1975) 
Flic Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
3   - Erkul
8   - curil
9   - clara.bow
6   - hvezdyn
6   - M.A.G.
5   - Misantrop
8   - cerfik
9   - melakara
7   - nick4
6   - fred.appl
7   - rosta12
10 - dederon
7   - antoninses
9   - ceskytulak
8   - vejt
10 - gigos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139587
Osobností: 599576
Fotografií: 517335
Plakátů: 250411
Obsahů a biografií: 128919

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.443