reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Večírek

La boum

Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
95 minut
„Žádná dcera se nevyhne pubertě a žádný rodič se nevyhne únavě...“

Celkové hodnocení filmu Večírek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2013
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2005
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.11.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2009
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2013
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2015
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32491minih32491Rocky Marciano (1999) [TV film] 
Rocky Marciano n
minih22952minih22952Všechno je dovoleno! (1994) 
Camp Nowhere n
minih14942minih14942Oliverův příběh (1978) 
Oliver´s Story n
minih22842minih22842Vražda v Orient expresu (1974) 
Murder on the Orient Express n
minih52415minih52415Večeře s tou pravou (2007) 
La cena per farli conoscere n
minih54412minih54412Cool Blue (1990) [Video] 
Cool Blue n
minih81264minih81264Krev na křídlech (2010) 
Passion Play n
minih48180minih48180Emmanuelle 4 (1984) 
Emmanuelle 4 n
minih49829minih49829Supernova (2005) [TV film] 
Supernova n
minih34764minih34764Smrtící žár (2002) 
Dead Head n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.5 %
7   - curil
8   - hvezdyn
10 - martin.stu
7   - LenC2
6   - Omnibus
6   - Faye
6   - satyr
8   - Kycky
6   - Saara77
10 - Yahis
4   - MaKy92z
9   - oulisna
7   - rockwoman
8   - phorsky1
6   - rosta12
8   - Johnny1
10 - PhyllisDie
6   - west2
7   - wrangler
8   - jerigrau
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.563/0.533