reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Věci života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2014
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2008
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.8.2015
milwaukee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10354minih10354Stefanie (1958) 
Stefanie n
minih33189minih33189Najatý klaun (1980) [TV film] 
Najatý klaun n
minih75319minih75319Chaplin na námluvách (1915) 
A Night Out n
minih11297minih11297Lekce (1971) 
n
minih71219minih71219Zřízenec pohřební služby (1975) 
L'ordinateur des pompes funèbres n
minih137241minih137241Top Secret Affair (1957) 
Top Secret Affair n
minih41618minih41618Princezna za tři koruny (1997) [TV inscenace] 
Princezna za tři koruny n
minih24266minih24266Železní andělé 2 (1989) 
Tian shi xing dong II zhi huo feng jiao long n
minih27916minih27916Znamení vraha (1999) [TV film] 
Happy Face Murders n
minih111094minih111094Obviněná (2011) [TV film] 
The Perfect Student n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.3 %
8   - curil
9   - clara.bow
10 - melakara
10 - Johnny1
10 - Dagfra3
8   - volam
9   - Roober
9   - milwaukee

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

44 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

214 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

49 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

89 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250514
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.693/0.665