reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Věci, o kterých se nemluví

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011
75264811
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2010
Dlotcheb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67008minih67008Škola za školou (1981) [TV seriál] 
Škola za školou n
minih18097minih18097Roztržitý (1970) 
Le Distrait n
minih27750minih27750Falešná pravda (1999) 
In Her Defense n
minih49095minih49095Návrh (2009) 
The Proposal n
minih24561minih24561Talíře nad Velkým Malíkovem (1977) 
n
minih40519minih40519Nezvratný osud 3 (2005) 
Cheating Death: Final Destination 3 n
minih23457minih23457Záhada hlavolamu (1993) 
Záhada hlavolamu n
minih13249minih13249Muži při práci (1990) 
Men at Work n
minih51906minih51906Kajínek (2010) 
Kajínek n
minih44577minih44577Invaze (1996) 
The Arrival n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
6   - Erkul
8   - RM
8   - FrankieOnd
8   - Kycky
8   - oulisna
8   - 75264811
10 - Dlotcheb

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

97 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.172/0.15