reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ve svatební den

Il testimone dello sposo

Další název:
The Best Man; Nejlepší muž
Země:
Rok:
1998
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Ve svatební den

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.1.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2008
albany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45856minih45856Blokáda (1938) 
Blockade n
minih10763minih10763Krásná mimozemšťanka (1988) 
My Stepmother Is An Alien n
minih32026minih32026Celine Dion / The Colour of My Love - Concert (1995) [TV koncert] 
Celine Dion / The Colour of My Love - Concert n
minih48408minih48408Zataženo, občas trakaře (2009) 
Cloudy with a Chance of Meatballs n
minih60867minih60867Buddenbrookovi (2008) 
Buddenbrooks n
minih54873minih54873Kodýtkova detektivní kancelář (1971) [TV seriál] 
Kodýtkova detektivní kancelář n
minih5636minih5636Číslo 5 žije II (1988) 
Short Circuit 2 n
minih56804minih56804Dinotopia (2002) [TV seriál] 
Dinotopia n
minih22626minih22626Vlasy (1979) 
Hair n
minih40660minih40660Blízko nepříteli (2005) [TV film] 
Personal Effects n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
4   - catamount
6   - satyr
6   - Faustka
8   - Minnie
6   - rosta12
5   - extremek.c
6   - Kloby
6   - albany
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599642
Fotografií: 517483
Plakátů: 250479
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.299/0.277