Zari
ohodnotit

Ve slabé chvilce

The Corruption

Další název:
La bonne
Země:
Rok:
1986
Délka:
82 minut
„Vzájemné přátelství s naprosto nevinnými hrami se mění v nevázaná erotická dobrodružství…“

Obsah filmu Ve slabé chvilce

 
Příběh se odehrává v polovině padesátých let minulého století v italské Vicenze. Manželství dvaadvacetileté Anny a Giacoma není příliš šťastné i z důvodu bezdětnosti. Giacomo je advokát celé dny i večery zaměstnaný působením v městské radě jako zastupitel. Anna tráví většinu času v domě péčí a starou a nemocnou tchyni, v čemž jí pomáhá mladá služka Angela.

Jednoho dne vezme Angela svou paní na návštěvu svých rodičů na venkov. Služka se snaží Annu vyvést z všednodenní nudy a nedostatku sexu. Dojde mezi nimi k nezávaznému flirtování a začne se vyvíjet podivný vztah spoluviny. Jejich pouto zvýší nešťastná smrt Giacomovy matky, na níž obě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ve slabé chvilce >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2019
Poměrně kvalitní italský erotický snímek   režiséra Salvatore Samperiho. Děj filmu je   laděn částečně do humorného příběhu, v   němž dvě opravdu velice krásné ženy (nebo   spíš právě dospělé dívky) prožijí   několik erotických dobrodružství. Nejlepší   scéna nastává ve chlévě při návštěvě   Angeliných rodičů anebo laškování se   zavázanýma očima, které vede k nešťastné   smrti despotické tchyně. Je zajímavé, jak   zprvu poslušná Angela začne postupně se svou   paní manipulovat, až ji donutí téměř   násilím podvolit se jejímu milenci, což má   nepředvídané následky. Ještě jednou za   zmínku stojí obě dvě hlavní představitelky,   jejichž nahá krása je i na poměry podobných   italských filmů (snad s vyjímkou Guidy, Fenech,   Antonelli) nepopiratelná.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ve slabé chvilce (1986)Ve slabé chvilce (1986)Ve slabé chvilce (1986)Ve slabé chvilce (1986)
Reklama