reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Včera narození

Born Yesterday

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
2.6.1994
„Nepodceňujte svoji milenku. Láska a domácí učitel ji změní k nepoznání. Melanie Griffithová a Don Johnson v hlavních rolích americké komedie.“

Celkové hodnocení filmu Včera narození

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.3% (28 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.4.2013
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2007
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.6.2010
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2006
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2014
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2010
Vada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2012
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2004
JohnPowder
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2012
myllyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62113minih62113The Doors - When You're Strange (2009) 
When You're Strange n
minih60488minih60488Na krev (2002) 
Carnages n
minih33942minih33942Pokémon – Záhada měsíčního kamene (1999) [Video] 
Pokémon: Vol. 2: The Mystery of Mount Moon n
minih40072minih40072Snílek (2005) 
Dreamer n
minih20287minih20287Špinaví, prohnilí lumpové (1988) 
Dirty Rotten Scoundrels n
minih38567minih38567Les portes de la gloire (2000) 
n
minih45904minih45904Tři sestry poněmecku (2005) [TV film] 
Drei Schwestern made in Germany n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih80481minih80481Sudca Paolo Borsellino (2004) [TV film] 
Paolo Borsellino n
minih30107minih30107Bdělé oko veřejnosti (1992) 
The Public Eye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.3 %
6   - cicis
4   - Erkul
7   - curil
5   - Agostino
6   - Lienocka22
2   - mat.ilda
5   - jitush.b
7   - payo1555
6   - catamount
6   - Faye
4   - kali.4
9   - Ondrej_pri
4   - Faustka
7   - aegis
6   - Blanche21
5   - luan66
9   - oulisna
5   - rockwoman
6   - rosta12
7   - Rendys

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.483