Zari
ohodnotit

Vášnivý tanec

Dance with Me

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
126 minut
„Láska a tanec v příběhu mladého kubánského tanečníka, který přichází do amerického Hustonu, aby tu našel svého otce...“

Komentáře k filmu Vášnivý tanec

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2019
Taneční film prezentující   latinskoamerické tance   samozřejmě doprovázené   latinskoamerickou hudbou. Ano,   jde tu jen a pouze o tance a   tak příběh v tomto   případě slouží jen jako   jednoduché pojítko různých   tanečních kreací. Zcela   prosté dramatu a romance.   Náznaky tu samozřejmě jsou,   ale celkově to nijak po   divácké stránce   neuchvátí. Milovníci tohoto   druhu tanců si však užijí   své. Snímek jako takový je   tedy dějově chudý, ale má   ohromné taneční srdce,   pokud se bude brát jako   jednoduchý odpočinkový   film. Klišé, bez kterého by   to ani nešlo, je v tomto   případě přijatelné.   Takže v podstatě   nenáročný dvouhodinový   snímek bez lásky a citů,   ale zato plný   latinskoamerických tanců a   hudby. Film pouze pro určitý   okruh diváků.
nanyb
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2013
Je to moc hezký romantický   film, ale nedá se bohužel   nikde sehnat za účelem   znovuvidění. I titulní   melodii stojí za to slyšet   vícekrát, protože hlasy   Chayanne a Vanessy spolu   krásně ladí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama