reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vášeň v srdci

Japanese Story

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
12.12.2004
„Když potkáš lásku jen jednou...“

Celkové hodnocení filmu Vášeň v srdci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.11.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2012
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.7.2008
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2010
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2007
exoff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2009
bleskus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2009
zuzulka1702
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.12.2007
wakanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41418minih41418Špína (2005) 
Dirty n
minih33482minih33482Bolivia (2001) 
Bolivia n
minih14564minih14564Mikeš na pouti (1971) 
Mikeš na pouti n
minih36325minih36325Dobrodružství (1960) 
L' Avventura n
minih30643minih30643Můj strýc Benjamin (1969) 
Mon oncle Benjamin n
minih44845minih44845Kutil Tim (1992) [TV seriál] 
Home Improvement n
minih48688minih48688Všechny polohy lásky (2006) 
Azuloscurocasinegro n
minih42979minih42979Časy se mění (2004) 
Les Temps qui changent n
minih50319minih50319Ztracené lodě Středozemního moře (2000) [TV film] 
Lost Ships of Mediterranean n
minih73025minih73025Bolek a Lolek vyrážejí do světa (1968) [TV seriál] 
Bolek i Lolek wyruszają w świat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
5   - curil
8   - Faye
7   - satyr
8   - Kycky
9   - xebece
8   - rockwoman
7   - gyzmo
4   - IZiz
8   - kvaca
9   - veronika86
7   - exoff
10 - bleskus
4   - zuzulka170
10 - wakanka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.575/0.55