reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vánoční koledy [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
6 minut, 7 epizod x cca 6 minut
„Malí i velcí koledníci, zpěváci i muzikanti putují od chaloupky k chaloupce a hrají a zpívají vánoční koledy sobě i lidem pro radost.“

Celkové hodnocení filmu Vánoční koledy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.12.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2015
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2014
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26513minih26513Královna Alžběta (1998) 
Elizabeth n
minih23668minih23668Velký závod (1981) 
The Cannonball Run n
minih60548minih60548Children on Their Birthdays (2002) 
Children on Their Birthdays n
minih25322minih25322Súkromné životy (1990) 
n
minih36824minih36824Beyond the Limits (2003) 
Beyond the Limits n
minih8492minih8492Hordubal (1979) 
Hordubal n
minih11230minih11230Koncert bratří Ebenů (2004) [Video] 
Ebeni v zahradě n
minih32743minih32743Bohové a generálové (2003) 
Gods and Generals n
minih4945minih4945Carnosaur (1993) 
Carnosaur n
minih3305minih3305Ať žije nebožtík (1935) 
Ať žije nebožtík n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
10 - satyr
5   - stanko
6   - MaKy92z
10 - oulisna
10 - Gremmie
8   - Alex.Denim
8   - Janinka73

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: S tajfunem...

16:25 - 17:15

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140625
Osobností: 602763
Fotografií: 520996
Plakátů: 252274
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Ztraceni (2004) [TV seriál]

Ztraceni
Sice, jak se zdá, jsem jeden   z mála, který děj   Ztracených nakonec pochopil,   ale musím říct, že to bylo   až moc zmatený. chvílemi   jsem více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Očista (2013)

Očista
Tenhle komorní thriler by ze   sebe měl vymáčknout víc.   Na mě až moc velká část   filmu je zabitá hledáním   bezdomovce po baráku. Námět   je více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

V zajetí démonů (2013)

Bubáci

V zajetí démonů
Hororová mozaika poskládaná   dohromady z různých   snímků. Od Čarodějek ze   Salemu(1957) přes   Hitchckockovy Ptáky(1963) až   po Vymítače více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.348/0.324