reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Válka mezi muži a ženami

The War Between Men and Women

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
94 minut
„Milostná komedie o jednom netradičním seznámení a lásce na druhý pohled“

Celkové hodnocení filmu Válka mezi muži a ženami

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40855minih40855Kráska a pirát (2006) [TV film] 
Störtebeker n
minih121809minih121809Batmanův syn (2014) [Video] 
Son of Batman n
minih4894minih4894C.I.A. 2 Krycí jméno: Alexa (1994) 
CIA II Target: Alexa n
minih71082minih71082Ať žije láska (1944) 
Es lebe die Liebe n
minih64248minih64248Aneta Langerová DVD Spousta Andělů - Na Cestě (2005) [DVD] 
Aneta Langerová DVD Spousta Andělů - Na Cestě n
minih31628minih31628Vlak do Hollywoodu (1987) 
Pociag do Hollywood n
minih17333minih17333Příběh z Filadelfie (1940) 
The Philadelphia Story n
minih82840minih82840V zemi krve a medu (2011) 
In the Land of Blood and Honey n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih111578minih111578Formosa (2005) 
Formosa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
7   - curil
8   - clara.bow
3   - hvezdyn
7   - satyr
7   - Milicent
10 - oulisna
6   - rosta12
9   - miroslav22
8   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.59