reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

V žáru lásky

Carrington

Další název:
Plameny lásky; Plamen lásky
Rok:
1995
Délka:
122 minut
„Biografické drama o životě britské malířky Dory Carringtonové s vynikající Emmou Thompsonovou v hlavní roli.“

Celkové hodnocení filmu V žáru lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2009
prvosenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.3.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.12.2005
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2016
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2006
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.4.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2016
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112115minih112115Tom na farmě (2013) 
Tom à la ferme n
minih17941minih17941Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 
Rodinné trampoty oficiála Tříšky n
minih28960minih28960Incident (2002) 
Changing Lanes n
minih43522minih43522O princezně, která ráčkovala (1988) [TV inscenace] 
O princezně, která ráčkovala n
minih8994minih8994Chobotnice z II. patra (1986) 
Chobotnice z II. patra n
minih51268minih51268Pošta pro tebe (2005) [TV pořad] 
n
minih11866minih11866Malé ženy (1949) 
Little Women n
minih47418minih47418Bezcharakterní žena (1964) 
Woman of Straw n
minih43412minih43412Šok (1982) 
Le Choc n
minih47550minih47550Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 
Toy Story 3 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.1 %
8   - curil
8   - clara.bow
7   - gabikazava
3   - prvosenka
7   - Snura
9   - Saara77
5   - Petak69
9   - xebece
7   - rockwoman
8   - rosta12
5   - MysteryIll
7   - Zdenek13
8   - Chroust-Sp
10 - volam

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

98 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.687/0.593