reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

V nepřátelském poli

In Country

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Válka ve Vietnamu jí vzala otce a natrvalo poznamenala strýce, s nímž nyní žije. Je na čase konečně skoncovat s minulostí…“

Celkové hodnocení filmu V nepřátelském poli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2003
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2011
JosefS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42340minih42340Zelňačka (1996) [TV inscenace] 
Zelňačka n
minih32948minih32948Dostaveníčko v Chebu (1976) [TV film] 
n
minih61204minih61204Album Supraphonu 1963 (1963) [TV pořad] 
Album Supraphonu 1963 n
minih140814minih140814Bohové Egypta (2016) 
Gods of Egypt n
minih39894minih39894Vyhrál jsem v loterii (1989) 
Ho vinto la lotteria di Capodanno n
minih67090minih67090Experiment (2010/1) 
The Experiment n
minih107163minih107163Zákon prasete (2001) 
La loi du cochon n
minih50420minih50420Désiré Landru (2005) [TV film] 
Désiré Landru n
minih73867minih73867Ničivá bouře (2009) [TV film] 
The Storm n
minih47429minih47429Ženitba (1967) [TV inscenace] 
Ženitba n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
8   - curil
8   - jarda53
7   - Tom_Hardy
7   - dandysek
6   - Kycky
7   - Petak69
6   - rosta12
10 - JosefS
4   - cancy
5   - arysto
5   - jarkamet

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.428/0.406