Duben
ohodnotit

V Bruggách

In Bruges

Rok:
2008
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
8.5.2008
„Co se mohlo pokazit, se pokazilo...“

Komentáře k filmu V Bruggách

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Přijdo mi to strašně   toporné, pomalé,   sáhodlouhé dialogy takřka o   ničem plné vulgarismů,   vlastní příběh by se snad   vešel i do poloviční   stopáže.   "Bružané" (nebo   jak) z filmu asi mají   radost:)
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2010
Je fakt, že Bruggy jsou   nadherný, i když Colinovi se   více líbí Cardiff. Další   z britských filmů, který   mě moc pobavil. Sprostá   slova k tomto filmu patří,   většinou překládaná jako   kur.., nebo zkur.... Je to   skoro lepší, než "ty   vado".
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Malebné belgické historické   městečko by mělo na čas   posloužit dvou nájemným   zabíjákům, kteří se v   něm ukrývají po útěku z   Velké Británie. Tam se   jednomu z nich nepovedla akce,   při které byl zabit i malý   chlapec. A tak by si zde   zatím měli užívat   nerušeného klidu a čekat na   další instrukce. Ten   nerušený klid je však brzy   narušen. A tak trochu se   celá situace začíná   komplikovat ...
Jedná   se o černou komedii. Humor   často postavený na dialogu   mezi ústřední dvojicí.   Starší muž se kochá   památkami a je doslova   historií a kulturou města   unešen, druhý je otráven   jako malé dítě a vše   krásné doprovází   protivnými komentáři. Film   si též tak trochu tropí   žerty z Američanů, z jejich   tupého pohledu na svět či z   jejich všeobecné obéznosti.   Nechybí v něm ani bizardní   postavy typu trpaslíka   (pardon liliputa, mohl by se   urazit), který po pár   šňupnutí koksu očekává   válku světovou válku mezi   bílými a černými. Ve filmu   se někdy až příliš mluví   sprostě, tím pádem není   moc vhodný pro děti. Ta   sprostá mluva není   samoúčelná, má svůj   smysl. A na to, že je to   komedie, tak o krvavé scény   není nouze.
Též bych   bylo dobré tvůrcům   poděkovat, že nám ve svém   snímku přiblížili jedno z   belgických městeček a tak   může posloužit klidně i   jako doplněk k cyklu   Cestománie.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2019
Prvotřídní drama o dvou   profesionálních   zabijácích, kteří jsou po   spáchané akci, ve které   zemřelo dítě, vyslání do   belgických Brugg, kde mají   očekávat další rozkazy. A   my máme možnost vidět, jak   si tam zatím počínají. Je   to tak trochu černá komedie   s cynickým uvažováním o   životě zabijáka. Hodně se   tu polemizuje o moralitě,   vyjadřuje sebezpytování   a.dává najevo neochvějná   rouška sebeobětování.   Snímek má takřka   cestopisnou náturu,   poněvadž se oba   protagonisté, coby obyčejní   turisté, procházejí městem   a prohlíží památky.   Přitom polemizují nad svými   skutky. Atmosféra denního i   večerního města na diváka   doslova dýchá. Jemný humor   v dialozích, v rámci   charakteru postavy,   nadlehčuje napjatou situaci v   pomalejším tempu dějového   vývoje, který striktně   inklinuje k artu. Herečtí   představitelé výborně   rozvíjejí své postavy   mající tak silný účinek.   Příběh má citlivý aspekt   v hektické, barbarské a   lidský odpudivé   podmanivosti. Emoce jsou   hodně v popředí a doslova   hýbou dějem. Snímek jakoby   sám sebe bral vážně a   zároveň vše nadlehčoval.   Každopádně zábavný   potenciál osloví, jen to   krapet může zkazit   zmíněný umělecký dojem.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2012
Taký menší belgický výlet
Troška drsnejšia čierna   komédia okorenená o   ostrejšie hlášky. Ralpha   mám rád, tak som sa tešil.   No ale žeby mi to nejak   vyrazilo dych, to asi nie.   Niektoré hlášky boli   dobré, i niektoré príhody.   Obaja borci taktiež   výborní. Začiatok máme   taký belgický cestopis,   mesto fakt pekné. Akurát to   chvíľami nudilo. Potom však   tá koncová časť už bola   akási uletená. Toľko guliek   by mal problém rozchodiť   možno i sám Veľký Chuck.   Na konci podivná naháňačka   a chvíľami riadne jatky,   ktoré ma nejak nebrali a fakt   moc nie som fanda podobných   masakralných behov. No a   dosť blbá zápletka. Ale ako   pozrieť sa dalo a chápem,   že mnohým bude film brať
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Colin Farrell a Brendan   Gleeson vévodí této   příjemné tragikomedii   odehrávající se v   belgickém městě.Oba   hrdinové jsou odklizeni po   spackané akci do Brugg, kde   je hlavně Gleeson nadšen   místními památkami.Farrell   hraje dobře nudícího se   zmetka, který nejde pro   nějakou tu úsměvnou   hlášku daleko.Postava Ralpha   Fiennese má slušné charisma   a jeho mluva především   obsahuje sprosté výrazy.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Slušná a proklatě černá   krimi komedie o dvojici   zabijáků, kteří byly na   čas "odklizeni" do   jakési "prdele   světa" jménem Bruggy.   Starší ze zabijáků si to   zde užívá a považuje to za   jakousi turistickou dovolenou   avšak mladší s tváří   Colina Farrella je z místa   dost znuděný a přeje si co   nejdříve zmizet. Avšak   netuší, že on je hlavní   důvod proč sem byly   vysláni. Z této zápletky   vytvořil režisér vskutku   zajímavou a chvílemi velice   vtipnou podívanou s výborně   vybranou hereckou dvojicí   Farrell-Gleeson, kteří zde   občas vypadají jako   rozhádaný otec se synem než   zabijáci. Tuto dvojici   později doplní dokonale   vulgární Ralph Fiennes,   který už po telefonu   předváděl velice dobrý   výkon. Chvílemi jsem   přemýšlel o vyšším   hodnocení ale u filmu je   trochu problém, že v   některých částech je   poměrně utahaný a   zbytečně zpomaluje slušně   rozjetý snímek. Pokud ale   nemáte nic proti černému   britskému humoru budete v   Bruggách jako doma a určitě   se v nich nebudete nudit jako   hlavní hrdina.
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Kde ta prdel světa je? V Bruggách
Neslyšel jsem český dabing,   ale kdo viděl originál ten   musí dát 10. Už jen kvůli   scénáři, který je   neuvěřitelný. Situace   Tarantinova tipu   "nepotřebuju abys mi   říkal jak mám dobrý   kafe... já ho totiž   kupuju-vim jak je dobrý"   nás provází celý film a   tvoří nezapomenutelné   hlášky. Prostředí v   Bruggách je opravdu dokonalé   a spolu s příjemným   soundtrackem a morálně   zajímavým dějem tvoří   úžasný filmový zážitek.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Já teda nevim, ale tohle byla   akorát snůška keců. Tolik   keců a nudy v žádnym filmu   snad ještě nebylo. Když se   po hodině filmu začalo něco   odvíjet a na scénu vstoupil   Ralph Fiennes, tak to začlo   bejt konečně na úrovni, ale   to už u mě film   nezachránilo. Podruhý to   opravdu, díky tomu   hodinovýmu rozjezdu, vidět   nemusim.
jitush.b
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2010
Perfektní černý hůmor   (viz. scéna kdy si jeden z   hrdinů vystřelí mozek :D),   skvěle zvolená hudba,   krásná historická zákoutí   a kvalitní herecké výkony.   Co víc dodat. Mě se to   opravdu líbilo!!!
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Vynikajuci film a pre mna   osobne jedno z prekvapeni   roka.Scenar absurdny,ale   takmer dokonaly,prvky cierneho   humoru s niektorymi skvelymi   hlaskami/napr.o   Brugach,Americanoch alebo o   Tottenhame :)))/.Dej   strhujuci-po chvilke oddychu   plnej cierneho humoru   nasleduje akcia.Herecke vykony   Farrela,Gleesona a Fiennesa   perfektne.Hlavne Fiennes vo   vedlajsej ulohe exceloval.Len   skoda,ze do ulohy Farrelovej   lasky nevybrali vacsiu   samicu,tato herecka bola   skareda ako noc.Film   jednoznacne doporucujem!!!
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2011
V Bruggách
Poměrně vydařené   kriminální drama, které se   táhne ve velmi poklidném   tempu, ale nějakým   záhadným způsobem dokáže   diváka pohltit a zaujmout.   Děj je zpestřen celkem   velkým množstvím   zajímavých dialogů, což je   rozhodně pro film obrovským   přínosem. Jediné, co se mi   moc nelíbilo, byl poněkud   zvláštní závěr a   vyvrcholení filmu.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.9.2011
absolutní kravina, trapný   pokus o vtipné krimi - což   jsem ale mohla čekat, Colin i   když lamač srdcí, málokdy   se objeví v dobrém filmu.   Opravdu mi někdy stojí rozum   nad hodnocením filmů... na   konkureční filmové   databázi patří dokonce mezi   150 nejlepších filmů,   našla bych i 400 daleko   lepších než tenhle, jestli   si zaslouží body, tak jen   díky skvělému a   nepřekonatelnému Ralphovi,   který mě na konci filmu   alepsoň vzbudil a který byl   dostatečný chlap na to, se   po nechtěné vraždě   dítěte zabít :) Minimální   přestřelka, žádná akce,   žádný útěk, žádný sex,   žádný děj, prostě   nájemní vrazi na dovolence,   dopadeni návštěvou šéfa.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Dost
podivný film.Něco mezi   psycho,krimi a komedií.Dobré   herecké výkony,neotřelý   námět a scénář,slušné   herecké výkony.Škoda   několika nereálných a   nelogických scén a Colinova   přehnaného   přehrávání,ale jinak   solidní počin.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Britské filmy mají celkově   výbornou úroveň.V Bruggách   není vyjímkou.Taková   černá komedie,která je ale   trošku   náročnější,protože   neběží po zavedené   linii,které ostatní komedie   nabízejí.A to je   dobře.Průběh děje je velmi   neočekávaný,proto je tento   film pro mě velice   zajímavý.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Poté, co jsem je zabil,   zahodil jsem pistoli do   Temže. V Burger King jsem si   smyl z rukou zplodiny…a šel   jsem domů čekat na   instrukce. Brzy na to   instrukce přišli. „Zmizte   kurva z Londýna, kreténi.   Jeďte do Brugg.“ Tak takhle   to všechno začne, už tohle   stačí na to aby jste byli   pěkně nažhaveni, po těchto   slovech sice příběh hezky   zvolní, ale to je na tom to   nejlepší, zde je čas pro   vtipné dialogy, smutné   vzpomínky proč museli   opustit Londýn, a konec   konců také krásně se   ponaučíte jak Bruggy   vypadají ( jsou krásné )   dále tam uvidíme gotické   památky a bizardní svět   zabijáků, prostitutek a   trpaslíků…A to vše   umocněno velice emotivním a   citlivým hudebním   doprovodem, který mě   dokonale přesvědčil a   přiznávám se že letos se   mi žádná hudba ve filmech   nelíbila jako tady…Tam kde   režisér zaostává,   naskakuje plejáda   kvalitních, léty   prověřených herců s   obrovským charismatem, které   dokáží dokonale vtisknout   do postav, vdechnout jim duši   a perfektně proniknout do   jejich nitra Colin Farrell,   jenž si uvnitř sebe nese   vinu, touhu se vším skončit   a vyhnout se výčitkám   svého svědomí, již   několikrát dokázal, že   svou postavu umí doslova   vyždímat do posledního   pocitu, do poslední   emoce…Brendan Gleeson   jakožto starostlivý   společník, který i přes   svou profesi neztratil smysl   pro krásu a snění a   dokonalý Ralph Fiennes,   jehož postava do filmu vnese   vysmívající se krutost,   posedlost a pozorovat   veškeré kroky této postavy   je opravdu hodně zajímavý   zážitek…Nemůžu jinak   než vychválit, letos 100%   patří mezi nejlepší   filmy…
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Je to opravdu originální   film se zajímavejma postavama   i příběhem a krásnym   prostředim těch   „zasranejch Brugg“:-D   Některý scény sou opravdu   výborný – hlavně ty kde   se vyskytujou v jednom   záběru Ray s trpaslíkem, ty   patřeji k vrcholu celýho   filmu, stejně jako   posledních 20minut. Problém   pro mě byl v tom, že   některý části mě vůbec   nebavily.Třeba snad celá   první půlhodina stála   docela za prd, kdyby to tak   mělo pokračovat, neměl bych   na to, to dokoukat,   naštěstí se to nakonec   zvedlo…ale celkově docela   zklamání…
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2011
O profesionálních   zabijácích už se natočilo   kdeco. Film V Bruggách se ale   rozhodně vymyká. Že to bude   střelené a vtipné, to jsem   celkem čekal, ale mile mě   překvapila existenciální   rovina, která si s   absurdními situacemi a   dialogy moc dobře rozumí.   Navíc je tu zvláštní   melancholická atmosféra, za   níž do značné míry stojí   to báječné/příšerné   město, které se v závěru   stává i klíčovým   symbolem. Další klady:   promyšlené detaily dějové   i myšlenkové, hudba   (protože nejsem   "soundtrackista",   málokdy si jí všimnu víc,   než jako doprovodu, v tomhle   případě ale rozhodně ano),   obsazení (další body pro   Gleesona, ten člověk   pošilhává po mojí Top 10),   gradace (kvality tohohle filmu   rozhodně nesou jasné od   prvního záběru). Trochu   kostrbatou logiku v pasáži s   pádem z věže rád   odpustím. Film, který láká   k vícenásobnému obcování.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
V dialozich takovy Tarantino   bez Tarantina, jinak prijmne,   zabavne a vubec neni na skodu   ta mensi divadelnost. A   belgicke Bruggy filmu jen   zlepsuji vzhled.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2016
Bruggy vykreslené jako   vesnička, kde se nakonec   stejně všichni potkají?   Jako proč ne, ale V Bruggách   z mého pohledu chybí   tempo/říz/šťáva, prostě   něco, co by mě chytlo a   nepustilo?
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2013
V Bruggach.
super film.skvely   pribeh.skvele vtipi.skvely   herci.zaujimave   prestrelky.krvave efekty   bomba.sice trochu smutny dej   ako sa chce colin zabit ale to   nevadi.skvely koniec.super   filmik.
ValaMalDoran
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2008
No je to film, ve kterém   hraje pár herců a odehrává   se to všechno v jednom   městě. Trošku psycho,   chvilkama komedie. Trochu se   tam střílí, sprostě   nadává. Ale určitě je to   napínavý, takže   doporučuju.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Příjemný místy trochu   divadelně působící a ze   začátku trošičku nudící   snímek , jenž postupem času   zraje jako víno , ale nakonec   dle mého krapet přezraje.   ;-) Všichni tři herci v   hlavních rolích jsou   vynikající , avšak Colin   Farrell zde přímo září a   hraje v celém snímku prim.   Škoda té nereálné honičky   mezi Farrellem a Fiennesem ,   kterou ovšem v zápětí   mírně vynahrazuje krvavý a   sebevražedný konec. P.S. -   Bruggy vypadají hodně   zajímavě ;-)
Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Vynikajici. Neuveritelne   vtipne dialogy, skvele herecke   vykony, neskutecny smysl pro   cerny humor. Jen trochu moc   smutne...
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Zajímavej film. Dvojka   hlavních hrdinů je opravdu   výborná. Zvlášť Colin v   roli roztomilýho magora se   sebevražednýma sklonama je   úžasnej. Já bysem se do   Brugg taky klidně podívala,   vypadá to tam zajímavě.   Film je zábavnej, já se   rozhodně nenudila.
Warden
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Veliké zklamání.V podstatě   nudný pomalu se odvíjející   příběh.V polovině to sice   začne gradovat,ale konec je   přepálený tak,že škoda   mluvit.Skvělí Ralph Fiennes   a Brendan Gleeson
lucy.v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2010
Už na to koukám potřetí a   pokaždé mě to pobaví.   Super humor, dobré obsazení,   určitě se u toho nemůžete   nudit. Jen škoda, že jsem to   neviděla v originál   angličtině s titulky. Ty   hlášky bych občas ráda   slyšela v originále!
adam75
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Dal bych deset bodů, kdyby to   byla ještě víc komedie než   krimi... Colina Farella jsem v   takové roli ještě neviděl,   málem jsem se pokadil   smíchem, když těm   američanům vysvětloval, že   na vyhlídku by neměli   chodit... A že byl Ralph   Fiennes neskutečný, o tom   ani nedýchej...
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2010
No lepšiu prapagáciu Brugy   asi nezoženú, i keď neviem   či si ju zrovna taktu   predstavujú. Drsná   gangsterka so silným herecký   obsadením s drsným   slovníkom. Spočítať   použitie "fuck"   vyžaduje pomaly vyššiu   matematiku. Nekorektné a   veľmi zábavné, nedá sa   nepochváliť záporáka   Ralpha Fiennesa.
fantomas1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.5.2008
Dobrý. Sice to chvílemi   vypadá jako povedený   divadelní kus, ale v něm by   si město prostě nemohlo   zahrát tak, jak hrálo. A   současně s povedenou muzikou   to nakonec je povedený film s   kvalitními hereckými   výkony, inteligentním   humorem, napětím a   morálními otázkami,   kterými je lepší se   detailně nezaobírat.
Miluska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
tomu docela hovorim cierny   humor, moc ma to pobavilo a   tie do zasranych Brugg by som   isla aj stym magorom Colinom   :)))
hannibanny
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Rozhodně zajímavý Britský   snímek.Prvky komedie jsem   nějak nepostřehla, ale   určitě se podívám ještě   jednou a později svůj názor   možná poopravím. Zato   kousek krimi a thrilleru to   má. Představte si, že jste   nájemný vrah a pošlou vás   někam (konkrétně do Brug v   Belgii), kde se vašemu   šéfovi v dětství moc   líbilo a právě proto jste   tu - aby jste mohli prožít   ty nejhezčí zážitky před   svou popravou a přitom je to   zapadákov, a nebýt kamaráda   z branže, herečky a liliputa   to všechno stojí za prd.....   Konec je moc zajímavý a   překvapivý a film je   příjemným odpočinkovým   koukáním. doporučuji
mironov
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2008
Tak toto je film, ktorý vás   chytí a nepustí, ale len   preto, že stále čakáte na   to čo bude a ...nič, slabý   scenár. Neviem ale asi sto   ludí sto chutí.
Kavass
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Docela slušnej film, jediná   věc, kterou můžu vytknout -   všichni jsou lehce   nesmrtelní... Prostě   umírají mnohem později,   než by měli.
S tím   se ovšem setkáváme ve   spoustě filmů, tady je   alespoň onen "práh   smrti" nastaven pro   všechny stejně.
V3nca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Velmi zajímavý film. Trochu   je z toho cítit Tarantino ale   jinak nejde tenhle film   porovnat s žádným jiným.   Výborná kamera, výborné   dialogi, výborné obsazení,   výborný posraný Bruggy. Co   dodat než to že než umřu   tak se tam podívám.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih52592minih52592Mořský vlk (2008) [TV film] 
Der Seewolf n
minih55565minih55565Nukleární katastrofa (2007) [TV film] 
Nuclear Hurricane n
minih9870minih9870Kam nikdo nesmí (1979) 
n
minih96136minih96136Gympl s (r)učením omezeným (2012) [TV seriál] 
Gympl s (r)učením omezeným n
minih6482minih6482Il magnifico avventuriero (1963) 
Il magnifico avventuriero n
minih44010minih44010Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku (1973) 
Невероятные приключения итальянцев в Ро&#1089 n
minih86169minih86169Elysium (2013) 
Elysium n
minih5820minih5820Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) [TV inscenace] 
Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert n
minih29713minih29713Zpátky na zem (2001) 
Down to Earth n
minih109812minih109812Vichry války (1983) [TV minisérie] 
The Winds of War n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:35 - 01:15

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Tátové v rolích matek

00:20 - 01:15

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:45 - 01:45

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697747
Fotografií: 763803
Plakátů: 376377
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10