reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

V bludisku pamäti

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1985

Celkové hodnocení filmu V bludisku pamäti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2012
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80202minih80202Žena na jednu noc (1952) 
Moglie per una notte n
minih15245minih15245Oznamuje se láskám vašim (1988) 
Oznamuje se láskám vašim n
minih4137minih4137Biskupova žena (1947) 
The Bishop's Wife n
minih138568minih138568Temné svědomí (2008) 
Noble Things n
minih88983minih88983ID:A (2011) [DVD kinodistribuce] 
ID:A n
minih32979minih32979Od rána do úsvitu (1991) [TV film] 
Od rána do úsvitu n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih72371minih72371Rande naoko (2007) 
Blind Date n
minih114377minih114377Něco jako Vánoce (2013) 
All Is Bright n
minih112430minih112430Potíže růstu (2000) [TV film] 
The Growing Pains Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
4   - curil
6   - rosta12
8   - dederon
4   - valentine
7   - sekkos
5   - MIGELO26
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 5.653/5.624