reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Útěk z Vietnamu

Behind Enemy Lines

Další název:
P.O.W. the Escape; Attack Force 'Nam
Rok:
1986
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Útěk z Vietnamu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2007
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2014
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10674minih10674Krakonoš a lyžníci (1980) 
Krakonoš a lyžníci n
minih57748minih57748Zbraň odplaty (2008) 
Shin ge jeon n
minih58100minih58100Dálkoví řidiči (1973) [TV seriál] 
Los Camioneros n
minih17698minih17698Rambo (1982) 
First Blood n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih27860minih27860Bojovník od Undangu (1983) 
The Undaunted Wu Dang n
minih74535minih74535Dívčí války (2009) [TV film] 
Sorority Wars n
minih49889minih49889Sabrina - mladá čarodějnice (1996) [TV seriál] 
Sabrina, the teenage witch n
minih51817minih51817Balast (2008) 
Ballast n
minih7256minih7256Ejacula 1 - Sající upírka (1992) 
Ejacula, la vampira n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
3   - Agostino
4   - ignac1
5   - zazrakpave
5   - Rendys
3   - kovandos
6   - Alfonc
3   - pet007
6   - opl
4   - Collie
5   - fialapetr
5   - M13

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

50 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:05 - 03:30

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.226/4.2