reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Útěk z vězení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.9.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2011
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2007
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Sashenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46182minih46182Pan tělocvikář (2007) 
Mr. Woodcock n
minih141582minih141582Octavia (1984) 
Octavia n
minih38448minih38448Muž, který chtěl létat (1997) [TV film] 
n
minih60207minih60207Ing. (1985) 
Ing. n
minih37362minih37362Cizinec (2003/2) 
The Foreigner n
minih41822minih41822Ohnivé inferno (2005) [TV film] 
Brasier n
minih54018minih54018Zlatý chlieb (2001) [TV film] 
n
minih95481minih95481Na míle daleko (2009) [TV film] 
Chasing a Dream n
minih12099minih12099Maska smrti (1984) [TV film] 
The Mask of Death n
minih39224minih39224Zabijáci (2004) 
Pour le plaisir n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
5   - curil
6   - clara.bow
4   - M.A.G.
3   - miroslav22
7   - KURUAZIE
10 - lisak-18
5   - Renat
5   - l.zahry
5   - Sashenka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.58/0.56