reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Usměvavá zem

Žánr:
Rok:
1952
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
5.6.1952
„Příběh dvou vesnic v radostném filmu Václava Gajera.“

Celkové hodnocení filmu Usměvavá zem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2013
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.9.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18307minih18307Řezník (1970) 
Le Boucher n
minih40745minih40745Nikdy to nevzdávej! (2004) 
Raise Your Voice n
minih21790minih21790Útěk (1978) 
La Carapate n
minih21003minih21003Thunderbolt a Lightfoot (1974) 
Thunderbolt and Lightfoot n
minih57620minih57620Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (2005) [TV film] 
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire n
minih32864minih32864Rozvod po francouzsku (2003) 
Le Divorce n
minih23383minih23383Za svitu luny (1989) 
In una notte chiaro di luna n
minih20075minih20075Syn Jitřní hvězdy (1991) [TV film] 
Son of the Morning Star n
minih6450minih6450Divoký večírek (1975) 
The Wild Party n
minih67741minih67741Zombie Town: Soumrak mrtvých (2007) [Video] 
Zombie Town n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
6   - clara.bow
6   - hvezdyn
5   - jager
10 - dederon
2   - vecernice

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

09:50 - 10:40

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Lusitania: 18 minut, které otř...

09:55 - 10:45

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:50 - 11:00

14 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.359/0.333