reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Upíři

I vampiri

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Upíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2013
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56637minih56637Cesta za štěstím (1997) [TV seriál] 
Llovizna n
minih50424minih50424Pod bodem mrazu / Absolutní nula (2006) [TV film] 
Absolute Zero n
minih6884minih6884Drsný Harry (1971) 
Dirty Harry n
minih8607minih8607Hotýlek v srdci Evropy (1993) 
n
minih23065minih23065Vymítač ďábla (1973) 
The Exorcist n
minih2579minih2579Aféry mé ženy (1972) 
Aféry mé ženy n
minih18852minih18852Silnější než strach (1978) 
n
minih47822minih47822Ulovit miliardáře (2009) 
Ulovit miliardáře n
minih2320minih2320...nebo být zabit (1985) 
...nebo být zabit n
minih53926minih53926S Club 7 v L.A. (2000) [TV seriál] 
L.A. 7 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
6   - řepešínský
5   - hvezdyn
4   - satyr
7   - Kycky
4   - marci22
9   - oulisna
5   - lionheart

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

102 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - V zajetí železné opony

03:55 - 04:05

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.254/4.221