reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Umění loupit

Art Heist

Další název:
Umenie kradnúť (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
94 minut
„Moc peněz x umělecká hodnota - v každém zločinu je aspoň špetka umění.“

Celkové hodnocení filmu Umění loupit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.7.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2011
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.3.2013
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2014
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54080minih54080Okrsek 13: Ultimatum (2009) 
Banlieue 13 - Ultimatum n
minih55182minih55182Anna Kareninová (1967) 
Anna Karenina n
minih4689minih4689Brutální Nikita (1990) 
Nikita n
minih47871minih47871Herkules proti babylonským tyranům (1964) 
Ercole contro i tiranni di Babilonia n
minih41222minih41222Láska a jiné průšvihy (2004) 
The Truth About Love n
minih32932minih32932Blízko smrti (2000) 
Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story n
minih24850minih24850Zlaté rybky (1977) 
Zlaté rybky n
minih51765minih51765Bojovnice (2007) 
Fighter n
minih48116minih48116Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) [2k digital] 
Sin City: A Dame to Kill For n
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
2   - PORTER
8   - satyr
6   - Dex
6   - rosta12
5   - miroslav22
10 - Gremmie
7   - dep
4   - jeromeklap
5   - DJRoccoiNc
5   - valentine

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Země: Očima astronautů

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.579/0.552