reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Umberto D.

Žánr:
Země:
Rok:
1951
Délka:
80 minut
„Vrcholné dílo italského neorealismu.“

Celkové hodnocení filmu Umberto D.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2011
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2015
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2006
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42457minih42457A máte nás, holky, v hrsti (1980) [TV hra] 
A máte nás, holky, v hrsti n
minih19411minih19411Soukromý život (1962) 
Vie Privée n
minih44638minih44638Nevím nic, ale řeknu všechno (1973) 
Je sais rien, mais je dirai tout n
minih20995minih20995Případ Thomase Crowna (1968) 
The Thomas Crown Affair n
minih26555minih26555V pískách Iwo Džimy (1949) 
Sands of Iwo Jima n
minih21180minih21180Tonka Šibenice (1930) 
n
minih26793minih26793Sňatky z rozumu (1968) [TV seriál] 
Sňatky z rozumu n
minih16295minih16295Policajt ze San Francisca (1997) 
Metro n
minih19945minih19945Svatba mého nejlepšího přítele (1997) 
My Best Friend's Wedding n
minih97854minih97854Na hraně zítřka (2014) [2k digital] 
Edge of Tomorrow n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
9   - Erkul
8   - Akana
10 - melakara
9   - Angelo.Fer
6   - El_Indio
2   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.214/0.195