Zari
ohodnotit

Ultra Force

Sha shou tian shi

Další název:
Killer Angels; Saat sau tin si
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
91 minut

Komentáře k filmu Ultra Force

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2020
Stará dobrá akční škola v   produkci HG mající švih,   elán a ohromnou energii.   'Zabijáci andělé', jak by   se asi mohl přeložit   originální název, jasně   předznamenává, kdo bude   středem zájmu. Máme tu tři   mladé policistky tvořící   speciální jednotku pod   názvem -Modří andělé-,   které budou muset, ve snaze   ochránit svědka, čelit   bezohlednému, ale   sentimentálnímu zabijákovi.   V polovině osmdesátých let   měli John Woo, Ringo Lam a   Tsui Hark již své filmové   renomé, co se týče tvrdosti   akčních filmů a tak dle   inspirace vznikly další je   napodobující. Někteří   tvůrci šli ale o něco dál   a do takových snímků   přidali i ženské hrdinky.   Příkladem může být i u   nás známý snímek   uváděný jako 'Red Force'   (1986), někde známý i pod   názvem 'In line of duty'.   Snímek ´Sha shou tian shi´   už je jen levnou kopií,   který se řadí mezi desítky   dalších v takovémto   ražení, ale to neznamená   že fanoušek akčních   asijských filmů si nepřijde   na své. Spousta akce ve   zběsilém tempu s takřka   minimem dialogů v rámci   akční zábavy již dnes   nevytváří nic jiného, než   příjemnou nostalgickou   vzpomínku na dobu, kdy jsme   chodili jako Quentin Tarantino   do videopůjčoven a takovéto   filmy hltali jeden za druhým.   Skutečně jde pouze o rychlou   akci v rámci bojového   umění, přestřelek a   výbuchů za použití dnes   už naprosto úžasných   kaskadérských scén. Vše je   odlehčeno patřičným   humorem, takže nic než   levná ryze asijská akční   zábava v plné palbě.   Klasická akční šablona je   samozřejmě zachována, což   znamená, že se na konci lze   dočkat ne zrovna malého   souboje. Na našem videotrhu   byl snímek uveden jako první   film v sérii nazvané 'Ultra   Force'
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Jelikož jsem ten film   neviděl asi 15 let, možná i   víc, tak jsem do toho šel s   trochu větší obavou, že   už to nebude co to bývalo.   No a v tomhle případě to je   skutečně tak. Už to na mě   působilo daleko víc vtipně   než akčně. Takže ty 3   hvězdy jsou vlastně za   "kdysi" snahu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama