reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Údolí vlků

Kurtlar vadisi - Irak

Další název:
Valley of the Wolves: Iraq / Údolie vlkov (SK)
Země:
Rok:
2006
Délka:
122 minut
„Válka bez pravidel.“

Celkové hodnocení filmu Údolí vlků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2015
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2007
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
milan008
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2008
1102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2007
MD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2011
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2008
servac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2006
echomagma
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2009
bebe25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9283minih9283Jak rodí chlap (1979) 
n
minih23565minih23565Záměna (1983) 
Trading Places n
minih112379minih112379Piknik (2014) 
Piknik n
minih25872minih25872Mickovy modré oči (1999) 
Mickey Blue Eyes n
minih95424minih95424Znovu zamilovaná (2012) 
Camille redouble n
minih28726minih28726Agent bez minulosti (2002) 
The Bourne Identity n
minih40539minih40539Luk (2005) 
Hwal n
minih42021minih42021Zbohatni nebo chcípni (2005) 
Get Rich or Die Trying n
minih44614minih44614Velké dobrodružství (2005) 
Ching din dai sing n
minih30769minih30769Animální přitažlivost (2001) 
Someone Like You n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kurtlar Vadisi Filistin (2011)

 Kurtlar Vadisi Filistin (2011)
Kurtlar Vadisi Filistin n
 
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Turecko
Režie: Zübeyr Sasmaz

(pokračování)

Hodnocení filmu

67.9 %
8   - martin.stu
8   - vlk1410
4   - Faye
7   - satyr
8   - gorous
6   - kudrna6
7   - Pauleto
6   - milan008
6   - 1102
7   - MD
6   - Maurice
6   - servac
8   - echomagma
8   - bebe25
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.321/0.291