reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Úder otevřenou dlaní

Wu lin č'

Další název:
Wu lin zhi
Země:
Rok:
1983
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1989
„Bojové umění kung-fu prostředkem k pomstě a obhajobě cti.“

Celkové hodnocení filmu Úder otevřenou dlaní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2008
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
smrkac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
vit.plechaty
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2015
Anlasok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2008
Renekwolf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2009
j2x
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2008
KBali
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15523minih15523...a je to! (1979) [TV seriál] 
...a je to! n
minih42014minih42014Rusové přicházejí! Rusové přicházejí! (1966) 
The Russians Are Coming the Russians Are Coming n
minih37291minih37291Heat (1972) 
Heat n
minih53019minih53019Mamka & taťka (2008) 
Mum & Dad n
minih6680minih6680Dolarová manželství (1963) 
What a Way To Go! n
minih54935minih54935Kuťásek a Kutilka na horách (1957) 
n
minih49711minih49711Italský hřebec (1970) 
Italian Stallion n
minih44139minih44139Dokonalá rasa (2006) 
Perfect Creature n
minih48346minih48346Průvodce k rozpoznání tvých svatých (2006) 
A Guide to Recognizing Your Saints n
minih54779minih54779Budhistický Ladakh (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.4 %
7   - Justik66
8   - AGAMEMNON
6   - satyr
5   - Jarda.ftr
7   - zepo
9   - zazrakpave
7   - Rendys
5   - Area
6   - Zdenek13
7   - Sheriff.Ja
7   - smrkac
6   - vit.plecha
6   - Anlasok
8   - Renekwolf
7   - j2x
10 - KBali

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

81 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.253