reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu U babiččino stolu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
empiko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19945minih19945Svatba mého nejlepšího přítele (1997) 
My Best Friend's Wedding n
minih12197minih12197Mazlíček (1934) 
Mazlíček n
minih21202minih21202Totální okno (1994) 
Clean Slate n
minih43186minih43186Černé Vánoce (2006) 
Black Christmas n
minih40382minih40382Julius Caesar (2002) [TV film] 
n
minih58160minih58160Fame – cesta za slávou (2009) 
Fame n
minih4637minih4637Brenda Starrová (1989) 
Brenda Starr n
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih37676minih37676Babička a Tomáš (1990) [TV seriál] 
n
minih3827minih3827Betonová válka (1990) 
Concrete War n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
9   - satyr
8   - Area
10 - michaela11
4   - valentine
1   - kovandos
5   - petrph
3   - opl
6   - empiko

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

56 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

61 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

101 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599814
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.283/0.264